Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ αντιπολίτευση κινείται σε επίπεδο κορυφής και η διοίκηση ψάχνει στα αζήτητα

Η αντιπολίτευση κινείται σε επίπεδο κορυφής και η διοίκηση ψάχνει στα αζήτητα

Ο χορός των επαφών και των συζητήσεων για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές έχει ανοίξει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Η διαφορά μεταξύ της αντιπολίτευσης και της διοίκησης του δήμου είναι ότι η αντιπολίτευση κινείται σε επίπεδο κορυφής και σε πρόσωπα που έχουν κύρος, ενώ η διοίκηση του δήμου κινείται στα αζήτητα γιατί δεν βρίσκει κανέναν άλλο.

Κάποιες πληροφορίες πως η διοίκηση φερόταν να έχει συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα με αξιόλογα στελέχη της αντιπολίτευσης, φαίνεται πως δεν ήταν έτσι ακριβώς όπως μεταφέρονταν. Δεν ήταν έτοιμα στελέχη της αντιπολίτευσης να μεταπηδήσουν στη διοίκηση κι εκείνη έκανε τη δύσκολη. Η διοίκηση τους ήθελε, αλλά εκείνοι δεν πήγαιναν.

Όσο θα περνάει ο καιρός και η διοίκηση Μανδαλιανού θα φθείρεται, όσο θα περνάει ο καιρός και στελέχη της διοίκησης θα κάνουν ενέργειες να αυτονομηθούν από αυτήν, κανένα μέλος της αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να την ακολουθήσει. Οι ελάχιστοι αξιόλογοι, με τους οποίους συζητά η διοίκηση, απλώς «ψαρεύουν». Οι υπόλοιποι είναι από τα αζήτητα και αυτό όσο περνάει ο καιρός θα φαίνεται και πιο έντονα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ