Στο τέλος θα πιστέψουμε ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ήταν υπέρμαχος των rapid tests!

0
28
TEST

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στη webtv του myportal.gr και στην ερώτηση της δημοσιογράφου Ευδοξίας Βροχίδου για τα rapid test, απάντησε τα εξής:

«Rapid test ξεκίνησαν από τότε με αφορμή το απότομο κλείσιμο του δήμου. Ζητήσαμε rapid test, τα οποία πραγματικά γίνονταν τρεις με δύο φορές την εβδομάδα και συνεχίζουν να γίνονται».

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έπιασε την ιστορία των rapid test από εκεί που τον βόλευε, μετά από το lockdown που επιβλήθηκε μόνο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου απ’ όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Μόνο που το συγκεκριμένο lockdown επιβλήθηκε στο τέλος του Φεβρουαρίου του 2021. Ο κύριος δήμαρχος ξέχασε να πει στη δημοσιογράφο τι έκανε ο δήμος μέχρι τότε και τι έλεγε ο ίδιος. Ξέχασε να της πει πως από το μικρόφωνο του δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο έλεγε ότι τα γρήγορα τεστ covid-19 γίνονται για εντυπωσιασμό, είναι παραπανήσια, παράλογα και μπαρουτιές στον αέρα. Ο κύριος δήμαρχος ξέχασε να πει στη δημοσιογράφο ότι αρνείτο πεισματικά τη διενέργεια rapid tests με έξοδα του δήμου, όπως ζητούσε η αντιπολίτευση. Ο κύριος δήμαρχος ξέχασε να πει στη δημοσιογράφο τότε που έλεγε για το θέμα των rapid tests πως «Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι ο ΕΟΔΥ συμμερίζομαι οτιδήποτε κάνουν».

Έτσι όπως πάμε στο τέλος ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θα μας πει ότι ήταν υπέρμαχος των rapid test και ότι μετά από δικές του πιέσεις γίνονται τόσες εκατοντάδες χιλιάδες τεστ πανελλήνια καθημερινώς.

Κιμ. Ο.