Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑπερίφραστη καταδίκη της έμφυλης βίας από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Απερίφραστη καταδίκη της έμφυλης βίας από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στη webtv του myportal.gr, ρωτήθηκε για την έμφυλη βία και αναφερόμενος στο γεγονός του βιασμού της 24χρονης έστειλε μήνυμα απερίφραστης καταδίκης κάθε φαινομένου βίας, κάθε φαινομένου καταπάτησης της αξιοπρέπειας ενός ανθρώπου απ’ όπου κι αν προέρχεται.

«Είμαστε στο πλευρό όλων των ανθρώπων που αδικούνται και στο πλευρό όλων των ανθρώπων που καταγγέλλουν αυτά τα περιστατικά. Θα φροντίσουμε να εξασφαλίσουμε στο δήμο συνθήκες διαβίωσης τέτοιες που να νοιώθει ο πολίτης ασφάλεια απέναντι στην κάθε απειλή», τόνισε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Στο άκουσμα της είδησης του βιασμού της 24χρονης ο κύριος Μανδαλιανός δήλωσε ότι σοκαρίστηκε και σαν πατέρας γιατί έχει κόρη στην ηλικία των είκοσι ετών. «Θα πρέπει να σκέφτεται ο καθένας μας ότι μπορεί να βρεθεί στη θέση του άλλου. Τότε η κοινωνία μας θα ήταν πολύ καλύτερη. Αν σκεφτούμε ότι αυτό το κορίτσι είναι μια νέα κοπέλα που ξαφνικά είδε να γκρεμίζονται κάποια πράγματα γύρω της κι ότι κι αυτοί οι γονείς ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι πρωτόγνωρο. Είναι οδυνηρό και καταδικαστέο και πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τη θέση αυτών των ανθρώπων», ολοκλήρωσε την αναφορά του στην έμφυλη βία ο δήμαρχος.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ