Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΘα προσλάβουν νέο ειδικό συνεργάτη χωρίς να δώσουν λογαριασμό για τους παλιούς

Θα προσλάβουν νέο ειδικό συνεργάτη χωρίς να δώσουν λογαριασμό για τους παλιούς

Ο δήμαρχος οπωσδήποτε έχει πιστέψει για κάποιο λόγο πως βρίσκεται στο τσιφλίκι του και μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό. Θα προσλάβει νέο ειδικό συνεργάτη χωρίς να έχει δώσει λογαριασμό για τους παλιούς. Στο δήμο δεν γίνεται απολύτως τίποτα, ο δήμαρχος δεν κρίνει σκόπιμο να ενημερώσει τι εξυπηρετούν οι ειδικοί συνεργάτες, τι έργο έχουν παράξει μέχρι τώρα, αλλά θα προσλάβει και νέο ειδικό συνεργάτη.

Είχε έμμισθο ειδικό συνεργάτη συγκοινωνιολόγο, ο οποίος αποχώρησε λέγοντας ότι έχει αφήσει πίσω του συγκοινωνιακές μελέτες. Ο δήμαρχος ακόμη δεν έχει δώσει αυτές τις μελέτες στους δημοτικούς συμβούλους να τις δούνε.

Είχε άμισθο ειδικό συνεργάτη σε θέματα περιβάλλοντος. Έφυγε ο ειδικός συνεργάτης χωρίς να μας ενημερώσει ούτε εκείνος αλλά ούτε και ο δήμαρχος ποιες ήταν οι προτάσεις του για το δήμο μας και αν όλα όσα κάνει η διοίκηση στο θέμα του περιβάλλοντος συμβαδίζουν με τις προτάσεις του.

Έχει τέσσερις ειδικούς συνεργάτες σε θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών, αλλά άλλαξε τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών γιατί δεν ήταν ευχαριστημένος. Δεν ήταν ευχαριστημένος από τον αντιδήμαρχο, ενώ είναι πολύ ευχαριστημένος από τους ειδικούς συνεργάτες; Ο νέος αντιδήμαρχος τι λέει; Θα ενημερώσουν τους δημότες τι έχουν προσφέρει οι ειδικοί συνεργάτες σε θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών;

Ο δήμαρχος έχει το δικαίωμα να επιλέγει τους ειδικούς συνεργάτες του αλλά και οι δημότες έχουν δικαίωμα να ξέρουν τι έργο προσφέρουν οι ειδικοί συνεργάτες. Τα όσα έλεγε ο δήμαρχος στην αρχή τις θητείας του ότι σ’ αυτόν χρεώνονται οι επιλογές των ειδικών συνεργατών και αυτός είναι υπεύθυνος ισχύουν μεν αλλά δεν φτάνουν δε. Η θητεία του μετράει αντίστροφα και τώρα πρέπει να δώσει λογαριασμό και για τους ειδικούς συνεργάτες του και για τους αντιδημάρχους του και για όλη τη διοίκησή του. Ο δήμος δεν είναι τσιφλίκι του.

Κιμ. Ο.

Καφετζού ειδική συνεργάτης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ