Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔήμαρχος αυτοαναγορεύθηκε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός για την επόμενη τετραετία!

Δήμαρχος αυτοαναγορεύθηκε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός για την επόμενη τετραετία!

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, αυτοαναγορεύθηκε δήμαρχος για την επόμενη τετραετία, οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να γίνουν δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο κύριος Μανδαλιανός έκλεισε τη συνέντευξη που έδωσε στη webtv του myportal.gr ως εξής:

«Είναι τιμή για μένα ότι ο κόσμος πριν από δύο χρόνια με επέλεξε με την ψήφο του μην έχοντας καν ανάμιξη με το πολιτικά πράγματα, δεν ήμουν καν δημοτικός σύμβουλος. Επίσης, εκτός από τιμή είναι κι ένα μεγάλο φορτίο, το οποίο υπόσχομαι ότι στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου θα το φέρω εις πέρας και στη διετία που απομένει και στην επόμενη τετραετία».

Τα παραπάνω όπως ακριβώς τα διαβάζετε, χωρίς άλλες κουβέντες. Δεν είπε: «θα το φέρω εις πέρας την επόμενη τετραετία, αν μου κάνει την τιμή ο κόσμος και με ξαναψηφίσει». Όχι δεν είπε έτσι. «Θα το φέρω εις πέρας την επόμενη τετραετία», σκέτο είπε!

Είτε δηλαδή δεν θα γίνουν εκλογές αφού ο κύριος Μανδαλιανός θα μας κάνει την τιμή να κρατήσει το δημαρχιακό θώκο για μία ακόμα τετραετία είτε θα γίνουν εκλογές και εφόσον το θώκο διεκδικεί ο κύριος Μανδαλιανός υποχρεούστε να τον ψηφίσετε χωρίς πολλά πολλά!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ