Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜήπως να μας πάρει ο Μωυσής και να μας οδηγήσει στη γη...

Μήπως να μας πάρει ο Μωυσής και να μας οδηγήσει στη γη της Επαγγελίας;

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αποφάνθηκε ότι τα ΕΛΠΕ δεν γίνεται να μετεγκατασταθούν. Επίσης εκτίμησε ότι αυτό που βρωμάει μπορεί να μην βρωμάει όσο η υποκειμενική μας μύτη νομίζει ότι βρωμάει. Επειδή ο κύριος δήμαρχος στο τέλος μπορεί να μας προτρέψει να ζητήσουμε συγνώμη από τα ΕΛΠΕ γιατί δεν βρωμάει όσο νομίζει η μύτη μας ότι βρωμάει και να τα δώσουμε βραβείο, θα προτείναμε να κάνει κάτι άλλο για να μας σώσει από τη δυσοσμία, όπως είχε υποσχεθεί να κάνει προεκλογικά.

Θα προτείναμε να μπει μπροστά, ωσάν τον Μωυσή, να μας πάρει από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου και να μας οδηγήσει στη γη της Επαγγελίας. Στο Λαγκαδά θα είναι αυτή (;) -να φάμε και ντοματάκια πελτέ Λαγκαδά- στην Κερκίνη θα είναι αυτή (;), όπου θέλει ας είναι. Με αυτόν τον τρόπο και εμείς θα σωθούμε από τη δυσοσμία και τα ΕΛΠΕ από εμάς. Μάλιστα τότε θα μπορούν να μην δίνονται οικοδομικές άδειες για ολόκληρο το δήμο και μιας που θα φύγουμε να απλωθούν τα ΕΛΠΕ.

Ας ξεκινήσει λοιπόν ο Μωυσής να μας πάει στη γη της Επαγγελίας, αφού αυτή δεν μπορεί να μας τη δώσει στον τόπο μας όπως μας έταξε προεκλογικά. Αν δεν μας βρει γη Επαγγελίας, μπορεί τουλάχιστον να μας βρει γη Απαγγελίας στην οποία θα κάνουμε διαγωνισμό ποίησης απαγγέλοντας σαν τον ποιητή Φαμφάρα. Δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερος κόπος. Αρκεί να μιμηθούμε αυτά που λέει ο Μωυσής για τη δυσοσμία απ’ την αρχή του έτους στους τηλεοπτικούς σταθμούς και θέλει να τον χειροκροτάμε!

Αν φοβάται μην πάθει λάστιχο στο δρόμο και μας αφήσει στη μέση της διαδρομής χωρίς να μας βρει γη Επαγγελίας, ας μη φοβάται. Έχει πίσω του πολλούς που θέλουν να παίξουν το ρόλο του Ιησού του Ναυή. Θα μας οδηγήσει λοιπόν ο Ιησούς του Ναυή στη γη της Επαγγελίας μακριά από τη δυσοσμία και τα βάσανα της πόλης.

Τσάρλυ

ΥΓ. Παρόλο που θα κινηθούμε προς το Λαγκαδά, καλά είναι να πάμε μέσω Θερμαϊκού κόλπου για να έχει την ευκαιρία ο Μωυσής να τον χωρίσει στα δύο!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ