Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜπράβο στον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού για τις τιμές στα τεστ ανίχνευσης...

Μπράβο στον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού για τις τιμές στα τεστ ανίχνευσης του covid-19

Στον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για τις τιμές που κατάφερε να πετύχει στα τεστ ανίχνευσης του covid-19, προκειμένου τα μέλη του, οι εργαζόμενοί τους και οι οικογένειές τους να τα κάνουν σε φθηνή τιμή.

Οι τιμές που πέτυχε ο Εμπορικός Σύλλογος δεν είναι ανάξιες λόγου. Άλλο να κάνεις το PCR test με 47 ευρώ και άλλο με 29 ευρώ. Σχεδόν ολόκληρο εικοσάρικο. Μπορεί να τύχουν μέρες για κάποιον επαγγελματία που όχι δεν θα βγάλει κέρδος ένα εικοσάρικο, αλλά ούτε τόσο τζίρο δεν θα κάνει. Είναι σπουδαίο λοιπόν το εικοσάρικο και ας κάνουν πως το υποτιμούν μερικοί.

Σε τόσο δύσκολες εποχές η συμφωνία του Εμπορικού Συλλόγου είναι σπουδαία για τα μέλη του, γι’ αυτό και οι επαγγελματίες πρέπει να τον στηρίξουν εγγραφόμενοι σ’ αυτόν. Το παράδειγμα του Εμπορικού Συλλόγου θα έπρεπε να το ακολουθήσουν κι άλλοι. Η συμφωνία του Συλλόγου δεν είναι μία ενέργεια για το θεαθήναι. Είναι μια ενέργεια ουσίας. Όποιος δεν συμφωνεί ας πολλαπλασιάσει μερικά εικοσάρικα και θα αλλάξει γνώμη.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ