Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚοπή Βασιλόπιτας Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Κοπή Βασιλόπιτας Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου

Με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για το 2022.
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Ιερέας του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Πατήρ Ιωάννης,  ο οποίος ευχήθηκε στη διοίκηση, στους επικεφαλής των παρατάξεων και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους ευλογημένη χρονιά χωρίς φιλονικίες, με υγεία, προκοπή, πρόοδο, ομόνοια και συνεννόηση.
Εύχομαι το 2022 να είναι για τη χώρα και για τον δήμο μας μια χρονιά καλύτερη, ελπιδοφόρα, παραγωγική, με τα λιγότερα δυνατόν προβλήματα” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, επισημαίνοντας πως “Με τη συνεργασία όλων θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να παράγουμε έργο για την πρόοδο του δήμου μας και των δημοτών”.  
Το φλουρί της βασιλόπιτας των δημοτικών παρατάξεων “έπεσε” στην παράταξη “Δήμος για Όλους”, με τον επικεφαλής της Πέτρο Σούλα να λαμβάνει ως συμβολικό δώρο δύο ξεχωριστές γραβούρες – έργα τέχνης, της συλλογής του Τάκη Καμαρινού.
Στους Δημοτικούς συμβούλους μοιράστηκαν στη συνέχεια ατομικά πιτάκια, με το τυχερό φλουρί να “πέφτει” στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Ρούμελη, ο οποίος έλαβε ως συμβολικό δώρο – και με αφορμή την ανακήρυξη του 2022 ως «Έτους Ιάκωβου Καμπανέλλη»- την εμβληματική λογοτεχνική έκδοση του μεγάλου Έλληνα δημιουργού “Μαουτχάουζεν”, η οποία συνοδεύεται με το cd των μελοποιημένων ποιημάτων του έργου που συνέθεσε ο αείμνηστος   Μίκης Θεοδωράκης.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ