Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Δημοτική Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου έκοψε την βασιλόπιτα της

Η Δημοτική Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου έκοψε την βασιλόπιτα της

Η ΔΗ. Κ. Ε. Κ-Ε σύσσωμη έκοψε την βασιλόπιτα της μέσα σε κλίμα αγάπης, χαράς, ασφάλειας και αναγνώρισης του έργου της από το νεοσύστατο αξιόλογο Διοικητικό Συμβούλιο με εφαλτήριο τους δύο ακρογωνιαιους λίθους του, την νέα δραστήρια και γεμάτη δημιουργική διάθεση πρόεδρο κ. Φωτεινη Πεσματσόγλου Δεβετζη και αντιπρόεδρο, τον πρώην πρόεδρο της καρδιάς της που κατάφερε επί θητείας του στην ΔΗ. Κ. Ε. Κ-Ε τα ακατόρθωτα κ. Κώστα Αμανατιαδη.
Η Πρόεδρος πρόσφερε βασιλόπιτακια σε ολους τους εργαζόμενους με τρία φλουριά που κέρδισαν τρεις τυχεροί με τα ανάλογα εργασιακά αλλά και προσωπικά δώρα τους ( ρεπό και κολώνιες)..στον τυχερό της μεγάλης βασιλόπιτας μια πανέμορφη χειροποίητη εικόνα της Παναγίας της Τριχερουσας και στο πατέρα Γεώργιο που ευλόγησε τον άρτο μας μια ακόμα χειροποίητη εικόνα της Παναγίας της Γλυκοφιλουσας.
Ευχαριστούμε τον πατέρα Γεώργιο για την ιερατικη παρουσία και ευλογία του.
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας που μας προσέφεραν τα υπέροχα εδέσματα τους στο τραπέζι αγάπης που οργανώθηκε στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου .
Το ψητοπωλείο ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ
Την κάβα ποτών ΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Το ζαχαροπλαστειο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ
Το catering XOYTOΣ
Ολοι μαζί, διοίκηση και εργαζόμενοι, δώσαμε μια υπόσχεση, να προχωρήσουμε ενωμένοι και αγαπημένοι με ένα κοινό όραμα.
Η ΔΗ. Κ. Ε. Κ- Ε να κατακτήσει το 2022 τον πρωταγωνιστικο ρόλο στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.
ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!
Από τη σελίδα της ΔΗΚΕΚΕ στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ