Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤι ζήτησε ο Κώστας Σωτηράκης από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη;

Τι ζήτησε ο Κώστας Σωτηράκης από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη;

Η ιστοσελίδα του δήμου έγραψε πολλά για την επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου στο δημαρχείο Ευόσμου. Δεν τα έγραψε όλα. Προφανώς δεν έδωσε την πληροφορία ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, στην ιστοσελίδα του δήμου.

Ο Κώστας Σωτηράκης σε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τους στρατηγούς της Αστυνομίας, που συνόδευαν τον υπουργό, ζήτησε άμεσες διαδικασίες ώστε να βρεθεί ποιος βρίσκεται πίσω από το ψεύτικο προφίλ στο facebook «kostas papaioannou». Ο κύριος Σωτηράκης μαζί με τον κύριο δήμαρχο δεν μπορούν να ανεχθούν κάποιον που στο όνομα της διοίκησης έβριζε και επιτίθετο στους δημότες, γι’ αυτό εδώ και τέσσερις μήνες έχουν «φάει» τον κόσμο να τον βρουν.

Τώρα μπορείτε να γελάσετε όσο θέλετε γιατί όλα τα παραπάνω είναι παραμύθια, όπως παραμύθι ήταν ότι θα τιμωρείτο αυτός που βρίσκεται πίσω από το ψεύτικο προφίλ «kostas papaioannou». Ο συγκεκριμένος πονηρός έκανε ένα χονδροειδέστατο σφάλμα και αποκαλύφθηκε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους κυρίους Σωτηράκη και Μανδαλιανό.

Ο κύριος Σωτηράκης και ο κύριος δήμαρχος έκαναν πως πιστεύουν τα όσα απερίγραπτα ισχυρίστηκε ο συγκεκριμένος. Και βέβαια ούτε λόγος να καταφύγουν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να αποκαλυφθεί ποιος στο όνομα της διοίκησης του δήμου επιτίθετο σε όσους της ασκούσαν κριτική, ενίοτε και με ύβρεις.

Σούλης Κούγκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ