Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΝα το μαγειρέψουν γρήγορα να μη χαλάσει…

Να το μαγειρέψουν γρήγορα να μη χαλάσει…

Πανηγυρίζει η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου γιατί «ξεπαγώνει» το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού, που είναι στην κατάψυξη για 15 χρόνια. Ε να το μαγειρέψουν γρήγορα να μη χαλάσει αφού το έβγαλαν από την κατάψυξη. Κατεψυγμένο προϊόν που ξεπαγώνει δεν κρατάει για πολύ.

Μόνο να προσέξουν γιατί αυτό που τους έδωσαν για το μαγείρεμα είναι το τηγάνι. Ούτε λάδι τους έδωσαν, ούτε εστία τους έδωσαν, ούτε καύσιμο για την εστία τους έδωσαν, ούτε τίποτα δεν τους έδωσαν. Πανηγυρίζουν οι έρμοι γιατί τους έδωσαν το τηγάνι. «ΘΑ» τους δώσει ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα υπόλοιπα υλικά, όταν προετοιμαστεί το τηγάνι.

Στόχος είναι να προετοιμαστεί το τηγάνι το 2022 για να δοθούν και τα υπόλοιπα υλικά το 2023 και να αρχίσει να «ψήνεται» το «ξεπαγωμένο» στάδιο. Να προσέξει πολύ η διοίκηση να μην της χαλάσει το «ξεπαγωμένο» στάδιο γιατί μέχρι τώρα όλα τα «ΘΑ» της ήταν μόνο «ΘΑ». Το ότι πανηγυρίζουν γιατί πήραν 150.000 ευρώ για την επικαιροποίηση της άδειας του σταδίου είναι πολύ κακό μαντάτο, γιατί δεν άφησαν κανέναν πανηγυρισμό για όταν θα αρχίσει να γίνεται και όταν θα ολοκληρωθεί.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ