Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Δανιηλίδης μπήκε μπροστά σε εκστρατεία για εμβολιασμούς

Ο Δανιηλίδης μπήκε μπροστά σε εκστρατεία για εμβολιασμούς

Ο Σίμος Δανιηλίδης, δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, έφτιαξε ενημερωτικό έντυπο και βγήκε στους δρόμους για να πείσει τους κατοίκους του δήμου του να εμβολιαστούν. Ο Σίμος Δανιηλίδης μπήκε μπροστά σε μια τέτοια εκστρατεία χωρίς να είναι ιατρός.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, είπε ότι θα φτιάξει ενημερωτικό, έντυπο και θα πραγματοποιήσει καμπάνια για τους εμβολιασμούς, αλλά δεν έκανε τίποτα από αυτά.

Ο κύριος Μανδαλιανός πολλές φορές πιέστηκε από την αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο προς αυτήν την κατεύθυνση και συγκεκριμένα από τους κυρίους Καμαρινό, Ανδρεάδη και Ναθαναηλίδη. Απάντησε θετικά αλλά δεν έκανε τίποτα.

Περιμέναμε ότι λόγω επαγγέλματος ο κύριος Μανδαλιανός θα έμπαινε μπροστά σε μια τέτοια εκστρατεία ενημέρωσης και θα ήθελε μαζί του όλο το Δημοτικό Συμβούλιο. Δυστυχώς μας διέψευσε.

Η συμπεριφορά του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου ως προς την εκστρατεία ενημέρωσης για τους εμβολιασμούς, δυστυχώς επιβεβαιώνει την παράταξη Καμαρινού που συνεχώς στις ανακοινώσεις της μιλάει για ψάρεμα της διοίκησης του δήμου στις θάλασσες των αρνητών της πανδημίας και των ανεμβολίαστων.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ