Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΝΕΑΟργανωμένη εκστρατεία για τον εμβολιασμό στο δήμο Νεάπολης Συκεών

Οργανωμένη εκστρατεία για τον εμβολιασμό στο δήμο Νεάπολης Συκεών

Από τα Πεύκα ξεκίνησε την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 η διανομή του ειδικού ενημερωτικού εντύπου από κλιμάκιο δημοτικών συμβούλων του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όπως γράφει η ιστοσελίδα του δήμου Νεάπολης Συκεών. Γράφει συγκεκριμένα:

«Με αφετηρία τον οικισμό των Πεύκων ξεκινά η μεγάλη εκστρατεία του δήμου Νεάπολης-Συκεών για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του τείχους ασφάλειας και προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού Covid-19.

Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία του δήμου που έρχεται να αυξήσει τις παρεμβάσεις της δημοτικής Αρχής, η οποία συνεχίζει και κλιμακώνει τον αγώνα της για τον έλεγχο της εξάπλωσης της πανδημίας και την ενίσχυση της προστασίας της κοινωνίας από τον κορωνοϊό μέσω των εμβολιασμών.

Συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, με επικεφαλής τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη, θα συναντηθούν στη συμβολή των οδών λεωφ. Γεωργίου Παπανικολάου και Αγ. Τριάδος στις 9:30 π.μ. για την πραγματοποίηση περιοδείας στη λαϊκή αγορά των Πεύκων (οδός Μικράς Ασίας, πίσω από το δημοτικό κατάστημα), όπως επίσης και στα καταστήματα της περιοχής προκειμένου να διανέμουν στους πολίτες το ειδικό ενημερωτικό έντυπο.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά Συκεών (Ρ.Φεραίου), ξεκινώντας στις 10:30 π.μ. από το δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών.

Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, στις 6 μ.μ., κλιμάκιο του δήμου θα συναντηθεί στη συμβολή των οδών λεωφ. Γεωργίου Παπανικολάου και Αγ. Τριάδος για να ακολουθήσει περιοδεία στα καταστήματα και σε κεντρικά σημεία των Πεύκων.

Την ίδια ημέρα, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022, αντίστοιχο κλιμάκιο θα περιοδεύσει στον Αγ. Παύλο σε καταστήματα και στη λαϊκή αγορά, με τη συνάντηση των δημοτικών και τοπικών συμβούλων να έχει οριστεί στις 9:30 π.μ. στο δημοτικό κατάστημα Αγ. Παύλου (Ηπείρου 9-11).

Να σημειωθεί ότι το ενημερωτικό έντυπο τυπώθηκε σε υλοποίηση της σχετικής απόφασης των τριών δημοτικών παρατάξεων (“Νέα Αυτοδιοίκηση”, “Κοινωνική Συνεργασία”, “Άλμα στο Μέλλον”), ενώ ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού των πολιτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ