Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑπαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Βασίλη Ανδρεάδη

Απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στον Βασίλη Ανδρεάδη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου που βρίσκεται σε εξέλιξη και σε μια στιγμή που ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ανδρεάδης είχε το λόγο, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ρούμελης, του έκλεισε το μικρόφωνο γιατί θεώρησε ότι τα όσα λέει είναι εκτός θέματος. Στην επιμονή του κυρίου Ανδρεάδη να μιλήσει, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του είπε: «Κύριε Ανδρεάδη θα γίνετε ρεζίλι», γιατί κατά τη γνώμη του προέδρου αυτά που έλεγε ο Βασίλης Ανδρεάδης ήταν ανακρίβειες.

Στη διαμαρτυρία του κυρίου Ανδρεάδη που απάντησε με χαμηλούς τόνους στην προσβολή λέγοντας ότι «εγώ δεν σας έκανα κριτική», ο πρόεδρος απάντησε: «Δεν μας κάνετε κριτική; Απ’ την αρχή που ανεβήκατε μόνο αυτό κάνετε, αλλά δεν πειράζει αυτό. Το πρόβλημα είναι να μη λέτε ανακρίβειες», ενώ ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Βασίλης Ανδρεάδης: Κύριε πρόεδρε, θα αφήσετε να μιλήσει ένας δημοτικός σύμβουλος να σας πει αυτά που θέλει ή θα διακόπτετε συνεχώς;

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου: Αααα, σοβαρά ε;

Βασίλης Ανδρεάδης: Κάνετε και κριτική σ’ αυτά που λέω.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης λέγοντας στον πρόεδρο πως δεν επιτρέπεται ο διάλογος, δεν επιτρέπεται να μιλάει πάνω στον ομιλητή. Στην παρατήρηση του κυρίου Ναθαναηλίδη ο κύριος πρόεδρος απάντησε ότι «ο διάλογος δεν επιτρέπεται, αλλά δεν μπορεί ο δημοτικός σύμβουλος να ανεβαίνει και να βάζει άλλα θέματα».

Τι να σχολιάσει κανείς για τη συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου; Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παρεκτρέπεται. Ο κύριος Ανδρεάδης στην προσβολή που του έκανε ο πρόεδρος του απάντησε πολύ ευγενικά αντιμετωπίζοντάς τον ως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και λέγοντάς του ότι «εγώ δεν σας έκανα κριτική».

Ο Βασίλης Ανδρεάδης απευθύνθηκε στον πρόεδρο προσωπικά με πληθυντικό ευγενείας. Ο κύριος πρόεδρος κατάλαβε ότι ο κύριος Ανδρεάδης του απηύθυνε το λόγο ως εκπρόσωπο της διοίκησης και του απάντησε: «Δεν μας κάνετε κριτική; Απ’ την αρχή που ανεβήκατε μόνο αυτό κάνετε, αλλά δεν πειράζει αυτό. Το πρόβλημα είναι να μη λέτε ανακρίβειες». Ο κύριος Ρούμελης κατάλαβε αυτό και απάντησε με αυτόν τον τρόπο στον κύριο Ανδρεάδη γιατί ακριβώς δεν λειτουργεί ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά ως πρόεδρος της διοίκησης και πολλές φορές ως πρόεδρος του δημάρχου.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ