Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤούμπαρε αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Παπάγου

Τούμπαρε αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Παπάγου

Φωτογραφία αρχείου από τη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Μουσών

Πριν από λίγες ημέρες αυτοκίνητο τούμπαρε στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Παπάγου, χωρίς ευτυχώς αυτό το τροχαίο ατύχημα να κοστίσει ανθρώπινες ζωές. Τι θα γίνει επιτέλους με τους κόμβους της 25ης Μαρτίου; Ο δήμαρχος είχε δηλώσει ότι θα ξεκινούσαν να κατασκευάζονται δύο ή τρεις κόμβοι της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου μέχρι το τέλος του 2021. Πλησιάζουμε το τέλος του Ιανουαρίου του 2022 και κανενός κόμβου η κατασκευή δεν φαίνεται να ξεκινάει.

Για πόσον καιρό η διοίκηση του δήμου θα μιλάει για την 25ης Μαρτίου χωρίς να κάνει τίποτα; Τι περιμένει; Να κοστίσει ανθρώπινη ζωή κάποιο από τα τροχαία ατυχήματα που γίνονται εκεί πολύ συχνά; Εκτός και αν ακόμα και οι κόμβοι της 25ης Μαρτίου είναι μεγάλο έργο, οπότε ο δήμαρχος και η διοίκησή του θα χρειαστούν τουλάχιστον οκτώ χρόνια για να τους φτιάξουν.

«ΘΑ» για το γήπεδο, «ΘΑ» για το κολυμβητήριο, «ΘΑ» για τις οικοδομικές άδειες, «ΘΑ» για το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, «ΘΑ» για το φωτισμό της Τρίτση, «ΘΑ» για το φωτισμό της Ακαδήμου, «ΘΑ» για τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου, «ΘΑ» για το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, «ΘΑ» για τα πάντα. Τελικά αυτή η διοίκηση στο άλμπουμ που θα φτιάξει στο τέλος της θητείας της με τις life style φωτογραφίες και τις ασφαλτοστρώσεις, θα προσθέσει και τα «ΘΑ». «ΘΑ» για να φάνε και οι κότες.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ