Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑν ήμουν στη θέση του Θεοδωρικάκου θα ρωτούσα τη διοίκηση του δήμου...

Αν ήμουν στη θέση του Θεοδωρικάκου θα ρωτούσα τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Λίγο έλλειψε οι της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, να υποδεχτούν τον υπουργό προστασίας του πολίτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου αντί στο γραφείο του δημάρχου, προκειμένου να χωρέσουν. Επτά αντιδήμαρχοι παρόντες. Αν ήμουν στη θέση του Θεοδωρικάκου θα τους ρωτούσα ποιος έμεινε να δουλεύει, αφού όλοι ήταν στη συνάντηση.

Βέβαια, όπως γράφει το δελτίο τύπου του δήμου, οι αντιδήμαρχοι κατέθεσαν τις προτάσεις τους για τα προβλήματα παραβατικότητας στο δήμο! Άραγε έκαναν σούμα τις προτάσεις τους και τις κατέθεσαν όλοι μαζί ή κατέθεσε ο καθένας τους ξεχωριστά την πρότασή του; Ή συνεννοήθηκαν και ο καθένας έκανε από μία πρόταση για να μην λένε τα ίδια; Αν έπραξαν το τελευταίο, δεν γίνεται να κάνουν το ίδιο και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για να μην απαντάνε όλοι σε όλα;

Πάντως η επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ήταν πολύ σημαντική αφού η διοίκηση του δήμου έβγαλε ένα σωρό φωτογραφίες και αποκόμισε κι ένα σωρό «ΘΑ» σχετικά με την ενίσχυση του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και της αστυνόμευσης του δήμου. Η διοίκηση εύκολα χορταίνει και χαίρεται με τα «ΘΑ» και επιπλέον θέλει να χορτάσει τους δημότες με αυτά. Μάλιστα έχει την απαίτηση να στήνουν το χορό και μόνο στο άκουσμα των «ΘΑ».

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ