Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που τίποτα δεν ξέρει…

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που τίποτα δεν ξέρει…

Η διοίκηση του δήμου δεν ξέρει γιατί ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ζήτησε και πήρε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη στήριξη της δικής του απόφασης να δώσει εντέλλεσθαι στη Διεύθυνση Πολεοδομίας ώστε να δίνονται οικοδομικές άδειες που δεν δίνονταν με την επίκληση της οδηγίας SEVESO.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν ξέρει γιατί μέχρι τώρα δεν έχει δώσει ο δήμαρχος το εντέλλεσθαι στη Διεύθυνση Πολεοδομίας προκειμένου να δίνονται οικοδομικές άδειες που δεν δίνονταν με την επίκληση της οδηγίας SEVESO.

Η διοίκηση του δήμου δεν ξέρει τι είναι τα αιωρούμενα σωματίδια PM10 και ούτε ξέρει ότι ο δήμος είναι γεμάτος από αυτά.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι σίγουρη ότι τα ΕΛΠΕ έκαναν έργα για τον περιορισμό της δυσοσμίας, αλλά δεν είναι σίγουρη εάν μετά τα έργα αυτό που μυρίζουμε μυρίζει στ’ αλήθεια γι’ αυτό θέλει μελέτη που να επιβεβαιώσει τη μυρωδιά.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου φαίνεται να αγνοεί ότι το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού δεν βρίσκεται στα θεμέλια αλλά στέκει εκεί ολόκληρο κτίριο/κερκίδα εγκαταλελειμμένο.

Η διοίκηση του δήμου δεν ήξερε και ούτε που πήγαινε το μυαλό των στελεχών της ότι ο δημοτικός χώρος με τα δημοτικά κτίρια του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού πιθανότατα είναι δημοτικός και δεν ανήκει σε κανέναν άλλον.

Η διοίκηση του δήμου δεν ήξερε ότι το πρώτο που έπρεπε να αναζητήσει στην περίπτωση του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού ήταν ο τίτλος ιδιοκτησίας του ακινήτου.

Η διοίκηση του δήμου δεν ήξερε ότι μπορεί να πάρει τζάμπα τα δημοτικά γήπεδα στο στρατόπεδο Παπακυριαζή και ήθελε να πληρώσει ενοίκιο γι’ αυτά στο κράτος.

Η διοίκηση του δήμου ξέχασε να φτιάξει δρόμο στην είσοδο του νεόχτιστου 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Η διοίκηση του δήμου δεν ξέρει τι κέρδισε ο δήμος από την επίσκεψη των στελεχών της στην Αθήνα.

Η διοίκηση πιθανότατα δεν ξέρει τι πήγαν να διεκδικήσουν τα στελέχη της στην Αθήνα.

Τελικά τι ξέρει αυτή η διοίκηση;

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ