Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠλεονεκτική η θέση του Βασίλη Ανδρεάδη στην κούρσα για τις δημοτικές εκλογές

Πλεονεκτική η θέση του Βασίλη Ανδρεάδη στην κούρσα για τις δημοτικές εκλογές

Ο Βασίλης Ανδρεάδης, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Καμαρινού στην παράταξή του ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, κινήθηκε γρήγορα και δήλωσε ότι θα κατέλθει ο ίδιος ως υποψήφιος δήμαρχος. Μετά μάλιστα και τη δήλωση του Γιάννη Καμαρινού σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, φαίνεται ότι η έγκαιρη δήλωση του Βασίλη Ανδρεάδη ήταν στρατηγική κίνηση.

Η γρήγορη κίνηση του Βασίλη Ανδρεάδη δείχνει πρώτα απ’ όλα ότι είναι αποφασισμένος. Επειδή μάλιστα ο κύριος Ανδρεάδης είναι μεθοδικός, σκέπτεται και αναλύει τις ενέργειές του, σίγουρα στάθμισε όλες τις παραμέτρους για να φτάσει σ’ αυτήν την απόφαση. Η αποφασιστικότητά του επίσης δείχνει ότι έχει ανθρώπους και έναν μηχανισμό που τον στηρίζει και δεν περιμένει εάν και πότε θα διαμορφωθούν συνθήκες. Έχει πάρει την πρωτοβουλία και ο ίδιος με τους ανθρώπους του δημιουργεί τις συνθήκες για να δώσει νικηφόρα τη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Οι ενστάσεις που υπάρχουν για το πρόσωπο του Βασίλη Ανδρεάδη από κάποιους στην ευρύτερη αντιπολίτευση μάλλον θα ξεπεραστούν εύκολα. Ιατρός στο επάγγελμα, άνθρωπος που δεν λέει λόγια του αέρα, κατά τη θητεία του στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών μελέτησε το αντικείμενο και απέκτησε προσωπική άποψη και για τη λειτουργία των Τεχνικών Υπηρεσιών αλλά και για τη διεκδίκηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων. Μέχρι τις δημοτικές εκλογές ο χρόνος είναι μεγάλος, αλλά από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Βασίλης Ανδρεάδης είναι ήδη ένα βήμα μπροστά καθώς ξεκαθάρισε γρήγορα την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Γ. Χαρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ