Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣτη «Νέα Πνοή» για τη δυσοσμία μας κοροϊδεύουν όλοι μαζί;

Στη «Νέα Πνοή» για τη δυσοσμία μας κοροϊδεύουν όλοι μαζί;

Σε δύο απανωτές συνεντεύξεις του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είπε απίστευτα πράγματα όσον αφορά τη δυσοσμία. Μάλιστα στη δεύτερη συνέντευξη ανάγκασε το δημοσιογράφο να σχολιάσει τα όσα είπε. Το ερώτημα είναι αν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πνοής» συμφωνούν με αυτά που λέει ο δήμαρχος για τη δυσοσμία.

Εμφανίστηκε ο κύριος Μανδαλιανός στις 5 Ιανουαρίου 2022 στην τηλεόραση DION και είπε ότι δεν καταδικάζει κανέναν για τη δυσοσμία γιατί αυτή πρώτα θα πρέπει να μετρηθεί! Είπε κι άλλα για τη δυσοσμία ο κύριος δήμαρχος και δεν βρέθηκε ούτε ένας δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης του δήμου να αντιδράσει στα όσα ακούστηκαν.

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022, ημέρα δίκης για τη δυσοσμία, ο κύριος δήμαρχος εμφανίστηκε στο TV100 και είπε ακόμα πιο χοντροκομμένα πράγματα. Ο κύριος δήμαρχος διαπίστωσε ότι τα ΕΛΠΕ έκαναν σε μεγάλο βαθμό τα έργα που έπρεπε να κάνουν για τον περιορισμό της δυσοσμίας, αλλά πρέπει να γίνουν μετρήσεις για να φανεί αν απέδωσαν!

Τα όσα είπε ο δήμαρχος στο TV100, δείχνουν δύο πράγματα. Είτε κανένας δημοτικός του σύμβουλος δεν του έκανε καμία παρατήρηση για τα όσα είπε στην τηλεόραση του DION, είτε, εάν του είπαν, ο δήμαρχος τους έχει γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Το τι είπαν και το τι δεν είπαν όμως μεταξύ τους στη «Νέα Πνοή» αφορά αυτούς. Η δυσοσμία και το περιβάλλον είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του δήμου και όλοι οι κάτοικοι έχουν δικαίωμα να ξέρουν εάν οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης του δήμου συμφωνούν με τη στάση του δημάρχου απέναντι στη δυσοσμία και στα ΕΛΠΕ. Όποιος διαφωνεί πρέπει να το πει. Δεν γίνεται όλοι στη «Νέα Πνοή» να συμφωνούν με τα όσα απίστευτα λέει ο δήμαρχος, γιατί αν συμβαίνει κάτι τέτοιο αλίμονό μας.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ