Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜήπως έκανε η Μαρίκα την πρόταση να πληρώσει ο δήμος ενοίκιο για...

Μήπως έκανε η Μαρίκα την πρόταση να πληρώσει ο δήμος ενοίκιο για το ΘΕΠΑΝ;

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο τέλος θα μας ζητήσει να της στήσουμε και ανδριάντα γιατί κράτησε στο δήμο το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (πρώην Κοιμητήρια). Στο τέλος η διοίκηση του δήμου θα φτιάξει και ένα ηρώο που να θυμίζει τις ένδοξες μάχες τις οποίες έδωσε για να κρατήσει στην ιδιοκτησία του δήμου το ΘΕΠΑΝ. Στο τέλος η διοίκηση θα μας χαζέψει εντελώς.

Εισήγαγε η παράταξη του Νίκου Ζυγά τον Ιανουάριο του 2021 στο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα για τη διεκδίκηση του ΘΕΠΑΝ, το οποίο κόντευε να δοθεί στην Εκκλησία, και η διοίκηση πρότεινε κόντρα στην πρόταση του κυρίου Ζυγά να ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο, όπως και έγινε! Κατά τα άλλα η διοίκηση έδωσε μάχη για να κατοχυρωθεί το ΘΕΠΑΝ στο δήμο. Στο τέλος θα μας πούνε ότι και την πρόταση να δώσει ο δήμος ενοίκιο για το ΘΕΠΑΝ στην Εκκλησία δεν την έκανε ο δήμαρχος αλλά η Μαρίκα. Έλεος…

Κιμ. Ο.

ΥΓ. Ο μόνος από τη διοίκηση που πραγματικά έψαξε και βρήκε έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο είναι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κύριος Κώστας Αμανατιάδης. Αυτό για να είμαστε δίκαιοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ