Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΆμεσες ενέργειες μετά τη νέα αναβολή της δίκης για τη δυσοσμία

Άμεσες ενέργειες μετά τη νέα αναβολή της δίκης για τη δυσοσμία

Η δίκη για τη δυσοσμία, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αναβλήθηκε για τις 21 Ιουνίου 2022 εξαιτίας του ότι οι προηγούμενες από αυτήν δίκες διήρκεσαν πάρα πολύ. Η νέα αναβολή της δίκης για μετά από ένα εξάμηνο πρέπει να δημιουργήσει κινητικότητα σε όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες όσον αφορά το περιβάλλον.

Όσοι δραστηριοποιούνται στην υπόθεση της προστασίας του περιβάλλοντος πρέπει να καλέσουν τους κατοίκους σε κινητοποίηση προκειμένου να πιεστεί η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να πάρει άμεσα μέτρα ώστε να σταματήσει η απαράδεκτη κατάσταση της δυσοσμίας που πνίγει καθημερινά μεγάλο μέρος του δήμου.

Η θητεία της διοίκησης μετράει πλέον αντίστροφα και αυτή όχι μόνο δεν δείχνει καμία διάθεση να λύσει το πρόβλημα της δυσοσμίας, όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά, αλλά επιπλέον αφήνει συνεχώς και διαρρέουν κουβέντες σχετικά με το ότι ο δήμος θα πρέπει να παίρνει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ. Η διοίκηση δηλαδή όχι μόνο δεν έχει σκοπό να λύσει το πρόβλημα της δυσοσμίας, αλλά έχει σκοπό να δημιουργήσει μια μόνιμη κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα ΕΛΠΕ.

Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται για καθαρό περιβάλλον στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να μην αφήσουν τη διοίκηση του δήμου σε χλωρό κλαρί. Το εξάμηνο μέχρι τη δίκη στις 21 Ιουνίου πρέπει να γίνει περίοδος δράσης για καθαρό περιβάλλον.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ