Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ51 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

51 ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΑΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

 
Παρουσία του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Προέδρου της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινής Πεσματζόγλου Δεβετζή, και της υπεύθυνης ιατρού του Εμβολιαστικού Κέντρου Υγείας Ευόσμου κ. Ελπίδας Ευθυμιάδου, πραγματοποιήθηκαν οι εμβολιασμοί στην πλήρως εξοπλισμένη κινητή μονάδα εμβολιασμών κατά του covid 19, στο 25ο δημοτικό σχολείο , άνωθεν της περιφερειακής οδού.
Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες 51 συνδημότες μας επισκέφθηκαν την κινητή μονάδα για τον εμβολιασμό τους χωρίς ραντεβού, εκ των οποίων άλλοι ήταν ανεμβολίαστοι και άλλοι έκαναν την 2η ή 3η αναμνηστική δόση του εμβολίου.
«Ο στόχος μας να προασπίσουμε και να προστατεύσουμε το αγαθό της δημόσιας υγείας, με κάθε πρόσφορο μέσο –συνεχίζεται- και το γεγονός ότι από την πρώτη μέρα που επισκέφθηκε τον Δήμο μας η κινητή μονάδα εμβολιασμών μέχρι σήμερα 468 συνδημότες και όχι μόνον, προτίμησαν τον εμβολιασμό χωρίς ραντεβού στην κινητή μονάδα, δικαιώνει και αυτήν την δράση, δια της οποίας το εμβόλιο έρχεται ακόμη πιο κοντά στους πολίτες και κυρίως τους μέχρι πρότινος ανεμβολίαστους» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ενώ η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή τόνισε ότι συνεχίζουμε να στηρίζουμε έμπρακτα το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών, συμβάλλοντας με κάθε μέσο και τρόπο, στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την επιστροφή όλων μας, στην πολυπόθητη κανονικότητα μας.
Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ