Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΥποχρεωτικό εμβολιασμό ζήτησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου

Υποχρεωτικό εμβολιασμό ζήτησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, μιλώντας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 22 Δεκεμβρίου 2021 για τις σχολικές καθαρίστριες, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με την παρακάτω πρόταση: «Πενήντα ανεμβολίαστες είναι. Ρε Μητσοτάκη πάρε μία απόφαση να εμβολιαστούνε όλοι. Δεν γίνεται. Υποχρεωτικό να το κάνει».

Ακούγοντας τον κύριο Σταυρίδη να μιλάει για υποχρεωτικό εμβολιασμό δεν ξέραμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε καθώς θυμηθήκαμε τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και επικεφαλής της παράταξης του κυρίου Σταυρίδη να λέει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Ιουλίου 2021 ότι δεν πιστεύει πως υπάρχει 4ο κύμα πανδημίας κι ότι θα υπάρχει αυτή η κατάσταση που επικράτησε επί ενάμιση χρόνο σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η διοίκηση είναι πραγματικά μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Τον Ιούλιο ο δήμαρχος δεν πίστευε για το 4ο κύμα πανδημίας και το θεωρούσε λίγο κινδυνολογία, αλλά το Δεκέμβριο ο αντιδήμαρχός του ζήτησε από τον πρωθυπουργό υποχρεωτικούς εμβολιασμούς γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά. Τελικά ποιου από τους δύο τις απόψεις ισχύει; Του δημάρχου ή του αντιδημάρχου; Γιατί αν ισχύουν οι απόψεις και των δυο μάλλον θέλουν να μας τρελάνουν.

Κιμ. Ο.

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Δεν πιστεύω ότι υπάρχει 4ο κύμα πανδημίας
Με τέτοια διοίκηση του δήμου γιατί να δώσει η κυβέρνηση σχολικές καθαρίστριες;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ