Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜε τη βοήθεια του Θεού ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θα κάνει έργα...

Με τη βοήθεια του Θεού ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θα κάνει έργα την επόμενη τετραετία!

Άρχισαν τα τούμπανα να βαρούν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και μάλιστα να βαρούν αλλού από το μέρος που χορεύει η νύφη! Αλλού βαρούν τα τούμπανα, αλλού χορεύει η νύφη!!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε πριν περίπου τρεις μήνες στην «Αγκίδα» ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είχε πει ότι μέχρι το τέλος του 2021 θα γίνει επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου και το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχουν ολοκληρωθεί τα βασικά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στις 5 Ιανουαρίου 2022 στον τηλεοπτικό σταθμό «DION», αφού πρώτα πανηγύρισε γιατί ΘΑ γίνει επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου, είπε ότι ελπίζει πως το έργο θα τελειώσει μέχρι το τέλος της θητείας του σε δύο χρόνια και συνέχισε λέγοντας «αλλά έτσι κι αλλιώς παλεύουμε για έργα οκταετίας, δηλαδή κάποια πράγματα είναι φύσει αδύνατο -γρηγορότερες διαδικασίες που δυστυχώς δεν χαρακτηρίζουν το Ελληνικό Δημόσιο- κάποια πράγματα είναι δύσκολο να ολοκληρωθούνε μέσα σε δύο χρόνια έως ακατόρθωτο, οπότε το επόμενο βήμα είναι να προσβλέπουμε, πρώτα ο Θεός κι αν ο κόσμος το επιτρέψει, σε μια νέα θητεία όπου θα ολοκληρώσουμε πάρα πολλά από τα έργα τα οποία σκοπεύουμε».

Με τη βοήθεια λοιπόν του Θεού και την ψήφο μας ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου την επόμενη τετραετία θα κάνει έργα, τα οποία όμως δεν έχει καν αρχίσει. Άρχισαν για τα καλά τα όργανα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ο Θεός να μας φυλάει από τις συνεντεύξεις του δημάρχου, γιατί στην επόμενη συνέντευξη μπορεί να πει ότι έργα θα γίνουν την τρίτη τετραετία και στη μεθεπόμενη συνέντευξη μπορεί να πει ότι έργα θα γίνουν το μήνα που δεν έχει Σάββατο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ