Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΝα πιστέψουμε τον κύριο Μανδαλιανό ή τον κύριο Καπραβέλο;

Να πιστέψουμε τον κύριο Μανδαλιανό ή τον κύριο Καπραβέλο;

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, μιλώντας στις 5 Ιανουαρίου 2022 στον τηλεοπτικό σταθμό «DION», είπε ότι «η “O” είναι ένα στέλεχος που φαίνεται πιο αδύναμο, δεν κάνει βαριές νοσήσεις κι ότι πιθανώς αυτό σημαίνει, δεν μπορώ να είμαι μάντης -γιατρός είμαι-, ότι αποδυναμώνεται πλέον ο ιός και πλησιάζουμε στο τέλος της πανδημίας. Θέλω να το πιστεύω αυτό».

Ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», μιλώντας στις 7 Ιανουαρίου 2022 στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN», είπε ότι η κατάσταση δεν ελέγχεται, ενώ τόνισε ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη με διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ. «Το τέταρτο κύμα ακόμη δεν έχει τελειώσει, ακόμη έχουμε περιστατικά Δέλτα» συνέχισε ο κύριος Καπραβέλος, προσθέτοντας ότι ακόμη δεν γνωρίζουν την επίπτωση της Όμικρον.

Ποιον να πιστέψουμε; Να πιστέψουμε τον κύριο Μανδαλιανό ή να πιστέψουμε τον κύριο Καπραβέλο; Πάντως ως αυτή τη στιγμή ο κύριος Καπραβέλος δεν έπεσε έξω σε όσα έχει πει. Ο κύριος Μανδαλιανός αντίθετα το καλοκαίρι έκανε διάφορες εκτιμήσεις σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας, οι οποίες διαψεύστηκαν πλήρως από τις εξελίξεις.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ