Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠεριμένουν να ανοίξει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής επειδή δεσμεύτηκε ο δήμαρχος!

Περιμένουν να ανοίξει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής επειδή δεσμεύτηκε ο δήμαρχος!

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα «parallaximag.gr» ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεσμεύτηκε πως θα τοποθετηθούν άμεσα φύλακες στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου ώστε αυτό να ανοίγει και τα απογεύματα και ησυχάσαμε, αφού όταν δεσμεύεται ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου είναι σίγουρο ότι «τα πιάσαμε τα λεφτά μας»! Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε την Πέμπτη και η «parallaximag.gr» περίμενε ότι η δέσμευσή του ισχύει για την Παρασκευή κι έτσι η ιστοσελίδα έγραψε «ότι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στην parallaxi, ότι το πάρκο παρέμεινε κλειστό και το πρωί της Παρασκευής».

Ας μην παιδεύεται τζάμπα η «parallaximag.gr» γιατί αυτό που ισχύει είναι αυτό που λέει κάτοικος της περιοχής σε άλλο σημείο το ρεπορτάζ της: «Είχα μια επικοινωνία με ανθρώπους του δήμου στις αρχές Νοεμβρίου και μου είπε ότι σε 15 ημέρες θα λυθεί το θέμα». Δύο εβδομάδες είπαν οι άνθρωποι του δήμου, πέρασαν δύο μήνες και μπορεί να περάσουν και δύο χρόνια. Η διοίκηση του δήμου και ο ίδιος ο δήμαρχος δεσμεύονται εύκολα και μετά χρεώνουν τις ατελείωτες καθυστερήσεις στη γραφειοκρατία του δημοσίου. Τώρα τελευταία έχει μάθει ο δήμαρχος και επαναλαμβάνει την ατάκα περί γραφειοκρατίας, η οποία καθυστερεί τα σπουδαία έργα του!

Το θετικό πάντως είναι πως ο δήμαρχος πιστεύει ότι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ευόσμου ανήκει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου κι όχι στην Εκκλησία. Γιατί για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού πίστευε ότι ανήκει στην Εκκλησία, επειδή ο καψερός δεν μπορούσε να βρει στοιχεία στα αρχεία του δήμου που να αποδεικνύουν ότι η περιουσία του δήμου ανήκει στο δήμο.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ