Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜισές αλήθειες από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου για τις σχολικές καθαρίστριες

Μισές αλήθειες από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου για τις σχολικές καθαρίστριες

Γράφει η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε δημοσίευμα για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων, ότι σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιώργο Σταυρίδη «ο Δήμος προχώρησε στην πρόσληψη επιπλέον 20 σχολικών καθαριστριών που θα ενισχύσουν την καθαριότητα των σχολικών κτιρίων».

Αυτό που δεν λέει ο κύριος Σταυρίδης και δεν γράφει η ιστοσελίδα του δήμου είναι ότι οι 20 επιπλέον σχολικές καθαρίστριες που προσλήφθηκαν, προσλήφθηκαν με συμβάσεις τρίωρης απασχόλησης. Αυτό επίσης που δεν λέει ο κύριος Σταυρίδης και δεν γράφει η ιστοσελίδα του δήμου είναι ότι μέσα σε τέτοια πανδημία ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει ούτε μία σχολική καθαρίστρια πλήρους απασχόλησης.

Τη Δευτέρα θα ανοίξουν τα σχολεία και η διοίκηση του δήμου δεν έκανε απολύτως τίποτα για να ανοίξουν με μεγαλύτερη ασφάλεια, γι’ αυτό ακριβώς έκανε μία ακόμα σύσκεψη για το θεαθήναι προκειμένου να τη γράψει στην ιστοσελίδα του δήμου και να καλύψει με επικοινωνιακό τρόπο την ανυπαρξία της.

Η διοίκηση του δήμου έκανε τη σύσκεψη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των υποσχέσεων που έδινε ότι θα κατέβουν στην Αθήνα και θα λύσουν το πρόβλημα των σχολικών καθαριστριών. Στην Αθήνα κατέβηκαν πριν δύο μήνες, αλλά δεν έλυσαν ούτε το πρόβλημα των σχολικών καθαριστριών ούτε και κανένα άλλο πρόβλημα. Γύρισαν μάλιστα και έλεγαν ότι εξασφάλισαν χρηματοδότηση για την πρόσληψη κι άλλων καθαριστριών. Τελικά οι 20 τρίωρες καθαρίστριες θα πληρωθούν από το ήδη υπάρχον κονδύλι, αφού δεν πήραν καμία χρηματοδότηση.

Έργα και ημέρες της διοίκησης Μανδαλιανού σε καιρό πανδημίας!!

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ