Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο δήμαρχος όποια απόφαση παίρνει πρέπει πρώτα να ενημερώσει τα Ελληνικά Πετρέλαια»

«Ο δήμαρχος όποια απόφαση παίρνει πρέπει πρώτα να ενημερώσει τα Ελληνικά Πετρέλαια»

Συνέντευξη παραχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Αντίνου, στο ραδιοσταθμό «North 98.0» στις 6 Ιανουαρίου 2022 και μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο πρόβλημα της δυσοσμίας, είπε ότι «Συγκυριακά έχουμε ένα γιατρό δήμαρχο, ο οποίος είναι σε συνεχή επαφή με τα Ελληνικά Πετρέλαια και όποια απόφαση παίρνει πάντα πρώτα πρέπει να ενημερώσει τα Ελληνικά Πετρέλαια αν η απόφαση που θα πάρει ή οι ενέργειες που θα κάνει, είναι συμβατές με την άποψη των Πετρελαίων».

Ο κύριος Αντίνου συνέχισε λέγοντας ότι «Σκεφτόμαστε να πείσουμε τη διοίκηση να αλλάξει τη νοοτροπία. Βέβαια η διοίκηση έχει και ανθρώπους που δουλεύουν μέσα στα Ελληνικά Πετρέλαια, οπότε είναι πολύ δύσκολο αυτή η συγκεκριμένη διοίκηση να αλλάξει νοοτροπία έναντι των Πετρελαίων» και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «έχει (η διοίκηση του δήμου) και δημοτικό σύμβουλο ο οποίος εργάζεται μέσα στα ΕΛΠΕ. Είναι δυνατόν να μπορέσει ν’ αλλάξει και να κάνει πολιτική κατά των ΕΛΠΕ;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ