Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου «πεταλώνει μύγες» στα PCR σε αντίθεση με τον...

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου «πεταλώνει μύγες» στα PCR σε αντίθεση με τον Δανιηλίδη

Ο Σίμος Δανιηλίδης, δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, έκανε διαγωνισμό και πήρε τα μοριακά τεστ (PCR) για τον κορονοϊό με 27€. Ο Σίμος Δανιηλίδης άσκησε κριτική στην κεντρική εξουσία ζητώντας την επανεξέταση της απόφασης για τον καθορισμό της τιμής του προληπτικού ελέγχου PCR για τον κορωνοϊό και ζήτησε να μπει φρένο στον χορό των δισεκατομμυρίων και της κερδοσκοπίας.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «DION» κι ενώ το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας αφορούσε την πανδημία, δεν είπε ούτε κουβέντα για την τιμή των μοριακών τεστ, δεν είπε ούτε κουβέντα για τα κονδύλια που δεν έδωσε το κράτος ώστε να προσληφθεί επαρκής αριθμός σχολικών καθαριστριών με πλήρες ωράριο για να ανοίξουν ασφαλώς τα σχολεία. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν άσκησε καμία κριτική. Για τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου όλα είναι καλώς καμωμένα.

Προφανώς ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι πλούσιος δήμος και οι κάτοικοί του μπορούν να πληρώνουν τα μοριακά τεστ 47 ευρώ, ενώ ο δήμος Νεάπολης Συκεών είναι φτωχός γι’ αυτό ο δήμαρχός του ζητάει χαμηλότερη τιμή για τα PCR.

Κιμ. Ο.

Ο Δανιηλίδης βρήκε PCR με 7 ευρώ και ο Μανδαλιανός μοίρασε 751 δέματα αγάπης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ