Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤα rapid test που κάνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι τα καλά...

Τα rapid test που κάνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είναι τα καλά ή τα κακά;

Τα rapid test, τα οποία ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «DION», ισχυρίστηκε ότι γίνονται με πρωτοβουλία του δήμου, είναι από το καλά ή από τα κακά; Είναι αυτά της υψηλής αξιοπιστίας ή από τα άλλα της χαμηλής αξιοπιστίας; Ή ξέχασε ο δήμαρχος που στις 31 Ιανουαρίου 2021 δήλωνε ότι «Η έλευση του νοτιοαφρικανικού στελέχους είναι γεγονός. Υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια ώστε κατά το δυνατόν να περιορίσουμε την εξάπλωσή του. Έλαβα διαβεβαιώσεις από τον κύριο Χαρδαλιά για την υψηλή αξιοπιστία των νέων rapid test που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τον μεταλλαγμένο ιό, τα οποία υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν μπορούν να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό όπλο για τον περιορισμό της εξάπλωσής του»;

Αργότερα βέβαια ο δήμαρχος είπε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πως δεν έγραψε ο ίδιος τη συγκεκριμένη δήλωση. Μήπως θα αρνηθεί ότι έλεγε και για τα rapid test ότι «γίνονται για εντυπωσιασμό, είναι παραπανήσια, παράλογα και μπαρουτιές στον αέρα»; Αυτά τα τελευταία ο κύριος δήμαρχος τα είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 9 Δεκεμβρίου 2020. Τα ακούσαμε. Δεν τα διαβάσαμε. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ο κύριος Μανδαλιανός είπε επίσης ότι «δεν έχει νόημα να κάνουμε προληπτικά τεστ…».

Τώρα τα προληπτικά τεστ έγιναν ξαφνικά καλά και ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου προσπαθεί να τα παρουσιάσει σαν δράση του δήμου. Ο δήμαρχος μάλλον πιστεύει ότι ξεχάσαμε όλοι όσα κατά καιρούς έχει πει για τα rapid test. Δεν ξέρει κανείς αν πρέπει να κλάψει ή να γελάσει με όλες αυτές τις παλινωδίες της διοίκησης του δήμου σχετικά με τα rapid test και την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κ. Τσ.

«Υπάρχουν καλά και κακά rapid test;»
«Άλλα μας λέγατε κ. Δήμαρχε»
Τελικά η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε ότι τα rapid tests έχουν νόημα
Τελικά θα φτάσουμε στα λόγια του Στεργιάδη για τα προληπτικά τεστ covid…
Πόσο δίκιο είχε ο Στεργιάδης για τα μαζικά τεστ κορονοϊού και ας μην είναι γιατρός
Τελικά ο Στέργιος Στεργιάδης δεν είναι λαϊκιστής και μάλλον πρέπει να του ζητηθεί συγνώμη!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ