Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΌταν η αντιπολίτευση φώναζε για τις σχολικές καθαρίστριες η διοίκηση του δήμου...

Όταν η αντιπολίτευση φώναζε για τις σχολικές καθαρίστριες η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κώφευε

Τα σχολεία θα ανοίξουν τελικά τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2021 με αυτόν τον τραγικό αριθμό κρουσμάτων, νοσηλειών και θανάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Πώς μπορούσε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να συμβάλει ώστε το άνοιγμα των σχολείων να γίνει με καλύτερες συνθήκες; Δεν θα αναφερθούμε καθόλου στις παρεμβάσεις που θα μπορούσε να κάνει ο δήμος στην κεντρική εξουσία. Θα αναφερθούμε μόνο σ’ αυτό που μπορούσε να κάνει ο δήμος και δεν έκανε, παρά τις παραινέσεις και τις πιέσεις της αντιπολίτευσης.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα μπορούσε με ιδίους πόρους να προσλάβει κι άλλες σχολικές καθαρίστριες με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης και να μετατρέψει τις ήδη υπάρχουσες συμβάσεις σχολικών καθαριστριών σε πλήρους απασχόλησης. Ο δήμος όμως αρνήθηκε επικαλούμενος οικονομικές δυσκολίες. Σ’ έναν δήμο με επικεφαλής ιατρό, η οικονομία τίθεται πάνω από την υγεία σε συνθήκες πανδημίας. Δυστυχώς τη Δευτέρα τα σχολεία δεν θα ανοίξουν με όσες σχολικές καθαρίστριες απαιτούνται και την ευθύνη γι’ αυτό έχει η διοίκηση του δήμου και ο δήμαρχος.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ