Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ απελπισμένη διοίκηση Μανδαλιανού άρχισε να μετράει και «ποδαρικά» βουλευτών!

Η απελπισμένη διοίκηση Μανδαλιανού άρχισε να μετράει και «ποδαρικά» βουλευτών!

Απελπισμένη από τις επιδόσεις της η διοίκηση Μανδαλιανού, μετά την καταμέτρηση ασφαλτοστρώσεων στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, άρχισε να μετράει και «ποδαρικά» βουλευτών! Πρώτος βουλευτής που ήρθε στο δήμο ήταν ο κυβερνητικός βουλευτής Δημήτρης Κούβελας. Όπως γράφει η ιστοσελίδα του δήμου, ο βουλευτής  «ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο, 6 μήνες μετά την προηγούμενη επίσκεψη του, όχι μόνο για τα τρέχοντα προβλήματα λόγω της πανδημίας, αλλά κυρίως για πορεία των έργων που είναι εξέλιξη, για τους στόχους και τις προοπτικές του Δήμου κατά τη νέα χρονιά».

Μήπως ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κυβερνητικό βουλευτή και για το τι πήρε η διοίκησή του επισκεπτόμενη την Αθήνα για θέματα του δήμου; Μήπως του τα είπε για να τα πει ο κύριος Κούβελας σ’ εμάς, αφού ο κύριος Μανδαλιανός δεν έχει κάνει τον κόπο εδώ και δύο μήνες να μας πει τι αποτέλεσμα είχε η επίσκεψή τους στην Αθήνα; Μήπως μπορεί να μας πει ο κύριος Κούβελας για ποιο πράγμα ζήτησε τη στήριξή του ο κύριος Μανδαλιανός, γιατί ο κύριος δήμαρχος αποκλείεται να μας το πει;

Όλα για την επικοινωνία η διοίκηση Μανδαλιανού, όπως ακριβώς το περιέγραψε στη συνέντευξή του στην «Αγκίδα» ο Βασίλης Ανδρεάδης. Επικοινωνιακές φωτοβολίδες και τίποτα άλλο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ