Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου αύριο Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου αύριο Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Συνεδριάζει, αύριο Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022 στις 10:00 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, η Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου με θέμα:

α) Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου ως Έταιρου Δικαιούχου της Πράξης με τίτλο: «Βιώσιμη Μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε Δήμους της Χώρας», που θα υποβληθεί προς χρηματοδότηση από το ΚΑΠΕ (Κύριος Δικαιούχος) στην Πρόσκληση με Κωδικό 14.6iv33.33.9.1 του Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».

β) Έγκριση σύναψης Συμφώνου Συνεργασίας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου με το «Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ)» για την υποβολή προς χρηματοδότηση στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» της Πράξης με τίτλο: «Βιώσιμη Μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε Δήμους της Χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ