Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣτο Χριστουγεννιάτικο χωριό των Τρικάλων βρέθηκε αφίσα για απογραφή στο δήμο Κορδελιού...

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό των Τρικάλων βρέθηκε αφίσα για απογραφή στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, αφού πρώτα είπε ότι γέλασε πολύ με σκωπτικά άρθρα της «Αγκίδας» που τον αφορούσαν, επισήμανε πως ήμασταν άδικοι με τη διοίκηση όσον αφορά το θέμα της απογραφής, αφού έγινε καμπάνια και μπήκαν αφίσες σε διάφορα σημεία. Στο σκωπτικό μας σχόλιο ότι μία ορειβατική αποστολή βρήκε στο Έβερεστ μια τέτοια αφίσα, απάντησε πως δεν γνωρίζει για το Έβερεστ, αλλά ο ίδιος είδε μία τέτοια κατά την επίσκεψή του στο Χριστουγεννιάτικο χωριό των Τρικάλων!

Αν μη τι άλλο ο Κώστας Σωτηράκης έχει χιούμορ και δείχνει ακόμα κι αυτό το χαρακτήρα μας, σε εποχές που το χιούμορ στον τόπο του Αριστοφάνη τίθεται υπό διωγμό από πολλούς, ενώ από άλλους τίθεται στην Προκρούστεια κλίνη για να το κόψουν, να το ράψουν και να το φέρουν στα μέτρα τους. Ο Σωτηράκης όχι μόνο αποδέχεται τη σάτιρα αλλά την αποδέχεται χωρίς κοπτοραπτική και είναι κι αυτό πολύ σημαντικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ