Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑνέλπιστη βοήθεια από τη Νέα Υόρκη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ανέλπιστη βοήθεια από τη Νέα Υόρκη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ  510 ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗ.Κ.Ε.Κ-Ε
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ 8.1.2022

Συγκινητική είναι και φέτος η «συστράτευση»,  των Επιχειρηματιών,  των Συλλόγων, Φορέων,  Ενώσεων, Σωματείων και όλων των συνδημοτών μας, στον αγώνα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου, με στόχο το μήνυμα της Γέννεσης του Κυρίου, το μήνυμα της ελπίδας, της αλληλεγγύης και της αγάπης, να φθάσει σε όλα τα σπίτια και  κυρίως σ’ εκείνα που το φετινό  Άγιο 12μερο, θα είναι δυσκολότερο και φτωχότερο από κάθε άλλη χρονιά.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας και Προέδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΚΕ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου-Δεβετζή, εκφράζουν  τις θερμότερες ευχαριστίες τους στον επιχειρηματία Clifton Russo από τη Νέα Υόρκη και την δικηγόρο Παναγιώτα Φαρμάκη, οι οποίοι με τη βοήθεια του στελέχους του ομίλου Σούπερ Μάρκετ Μασούτης, Κωνσταντίνου Μπαλατσού, προχώρησαν σε αγορά και δωρεά μεγάλων ποσοτήτων τροφίμων και βασικών ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία  προσέφεραν στην ΔΗΚΕΚΕ  και ήδη έχουν διατεθεί σε οικογένειες που τα είχαν άμεση ανάγκη.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή  από την Τετάρτη 15.12.2021 έως και σήμερα 31.12.2021 έχουν διανεμηθεί  510 δέματα αγάπης σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες, αλλά και σε συνδημότες μας που φέτος είναι περισσότεροι,  είναι δίπλα μας και δυσκολεύονται.
Είναι οι  γείτονες μας, είναι οι  φίλοι και οι  συγγενείς μας, που επλήγησαν διπλά και από την οικονομική κρίση και από τις ελαστικές μορφές και αναστολές εργασίας κατά της πανδημίας.

Επίσης αξίζει να επαινεθεί η στήριξη που προσέφεραν  και οι Σύμβουλοι της Κοινότητας Ευόσμου

Πασχαλέρης Σωκράτης,
Τσιαπανίτης Βασίλειος,
Χατζηβρέττας Βασίλειος,
Τράικος Αριστείδης,
Αγγελόπουλος Στυλιανός και
Γιαννακόπουλος Στυλιανός,  

συμβάλλοντας όλοι μαζί, στην συγκέντρωση τροφίμων και παιγνιδιών για τους πρωταγωνιστές των ημερών… που είναι  τα παιδιά.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΣΗΜΕΙΑ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Από 15.12.2020 έως και τις 8.1.2022

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΟΣΜΟΥ Μ. Αλεξάνδρου 57. ΩΡΕΣ: 8.00πμ – 8.00μμ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Εθνικής Αντιστάσεως 42 : ΩΡΕΣ  8.ΟΟπμ- 2.00μμ 4ος όροφος

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ