Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΝησιώτικα κάλαντα στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου

Νησιώτικα κάλαντα στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου

Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σήμερα και νωρίς το πρωί μέσα σε ατμόσφαιρα γιορτής, ο Δήμαρχος κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός υποδέχθηκε στο φουαγιέ του Δημαρχιακού μεγάρου
τους μικρούς και μεγαλύτερους καλαντιστές της Χορωδίας «Φιλομήλα» Μουσικός και Καλλιτεχνικός Σύλλογος Ευόσμου,
οι οποίοι
-του έψαλλαν με ακορντεόν και μεταλλόφωνα, Νησιώτικα κάλαντα και συγκεκριμένα της Κεφαλονιάς, της Χίου, της Ικαρίας
-γέμισαν το Δημαρχείο με παραδοσιακές μελωδίες ,
-απέσπασαν το παρατεταμένο χειροκρότημα των υπαλλήλων τους οποίους ξεσήκωσαν για λίγο από τα γραφεία τους και
-αντάλλαξαν με όλους εγκάρδιες ευχές για την Νέα χρονιά!
Έκπληξη προκάλεσε σε όλους το γεγονός ότι ο Δήμαρχος δεν άκουσε αλλά έψαλλε μαζί τους τα κάλαντα, ως μέλος της χορωδίας τους… και με ιδιαίτερη συγκίνηση παρέλαβε το συμβολικό δώρο της ‘ΦΙΛΟΜΗΛΑ’ προσφέροντας στη συνέχεια ο ίδιος χριστουγεννιάτικα κεράσματα σε όλους.
« Ήταν μια ακόμη έκπληξη από την χορωδία «ΦΙΛΟΜΗΛΑ» η οποία πάντα μας παρουσιάζει ποιοτικά μουσικά γεγονότα , όπως το σημερινό της αφιέρωμα στα νησιώτικα κάλαντα της χώρας μας, τα οποία πολλοί λίγοι τα γνωρίζουμε. Τους ευχαριστούμε όλους, για όλες τις ετήσιες δράσεις τους οι οποίες όχι μόνον αναβαθμίζουν τον Δήμο μας αλλά συμβάλλουν και στην πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης μας γενικότερα. Εύχομαι ολόψυχα η «ΦΙΛΟΜΗΛΑ» , η φιλόμουσος και φίλη της αρμονίας, να συνεχίσει το έργο της, δίνοντας το προβάδισμα στη μουσική που ένωνε και θα ενώνει πάντα τους ανθρώπους κάθε εποχής» δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.
Ανάρτηση στη σελίδα του δήμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ