Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚακό πράγμα να προσπαθούν να σ’ εξοντώσουν Παύλο Χαϊκάλη…

Κακό πράγμα να προσπαθούν να σ’ εξοντώσουν Παύλο Χαϊκάλη…

Ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου 2021 μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή με πολύ επιθετικό τρόπο στους παρουσιαστές της Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων είπε ότι «απολογούμαι σαν ηλίθιος γιατί εσείς αποφασίσατε ότι πρέπει να φύγω από το θέατρο». Ωρυόταν ο κύριος Χαϊκάλης γιατί κάποιοι προσπαθούν να τον εξοντώσουν. Πέραν από τον εκνευρισμό και την επιθετικότητά του μάλιστα είχε δίκιο σε κάποια πράγματα, αφού Μέσα Ενημέρωσης μετέδιδαν ότι η πρεμιέρα της παράστασής του έγινε με δέκα άτομα και έδειχναν φωτογραφίες ή παρουσίαζαν πλάνα από την πρόβα! Αναγκάστηκε να δείχνει τα αποκόμματα των εισιτηρίων για να αποδείξει ότι αυτά που μεταδόθηκαν ήταν ψέματα. Βέβαια ότι οι σκηνές που μεταδόθηκαν ήταν από την πρόβα κι όχι από την πρεμιέρα το παραδέχτηκαν και οι παρουσιαστές της συγκεκριμένης εκπομπής.

Ο Παύλος Χαϊκάλης εμφανίστηκε εξοργισμένος γιατί κάποιοι προσπαθούν να τον εξοντώσουν. Κακό πράγμα να προσπαθούν να σε εξοντώσουν, όμως αυτό ο Παύλος Χαϊκάλης το θυμήθηκε τώρα που η εξόντωση αφορά το πρόσωπό του. Ο κύριος Χαϊκάλης όλα αυτά που φώναζε στην πρωινή εκπομπή δεν τα σκέφτηκε όταν με την ερώτησή του στη Βουλή πήρε μέρος σε μια προσπάθεια εξόντωσης αιρετών και υπαλλήλων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου χωρίς να ξέρει ούτε κατά που πέφτει αυτός ο δήμος. Ο κύριος Χαϊκάλης βέβαια ποτέ δεν είπε ποιος του έδωσε εκείνην τη συκοφαντική για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου ερώτηση. Πιθανότατα ο κύριος Χαϊκάλης ούτε που νοιάστηκε να μάθει ότι όλα εκείνα που ρώτησε ήταν εντελώς αβάσιμα. Όμως κάποιοι δημοσιογράφοι, σαν κι αυτούς που σήμερα κατηγορεί ο κύριος Χαϊκάλης, πήραν εκείνες τις ιστορίες και διαπόμπευσαν στο πανελλήνιο αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ο κύριος Χαϊκάλης φωνάζει σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση για τα δίκια του, επειδή τα Μέσα Ενημέρωσης του δίνουν βήμα. Ο κύριος Χαϊκάλης ούτε που ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι αιρετοί και υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οι οποίοι διαπομπεύτηκαν και με δική του ευθύνη, δεν διαθέτουν βήμα στα Μέσα Ενημέρωσης ώστε όχι να φωνάξουν ότι είναι αθώοι επειδή το λένε οι ίδιοι, αλλά για να φωνάξουν ότι τους αθώωσε η Δικαιοσύνη. Ακόμα και τώρα που έχουν αθωωθεί, κουβαλούν το στίγμα του λαμόγιου γιατί κανένας από αυτούς που είχε τη δύναμη να τους διαπομπεύσει δημοσίως και το έκανε, δεν βγήκε να τους ζητήσει συγνώμη και να αποκαταστήσει το όνομά τους μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης. Κακό πράγμα να προσπαθούν να σ’ εξοντώσουν Παύλο Χαϊκάλη αλλά αργά το σκέφτηκες.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ