Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚανένας δήμαρχος μέχρι τώρα δεν φέρθηκε με τόση αλαζονεία

Κανένας δήμαρχος μέχρι τώρα δεν φέρθηκε με τόση αλαζονεία

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ζήτησε με εισήγησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο να υπερψηφίσει την απόφασή του να δώσει εντέλλεσθαι στη Διεύθυνση Πολεοδομίας προκειμένου να χορηγούνται οι οικοδομικές άδειες που δεν δίνονταν με την επίκληση της οδηγίας SEVESO. Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα ψήφισε την πρόταση του δημάρχου. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσιάστηκε γνωμοδότηση δικηγόρου του δήμου που έλεγε ότι η μη χορήγηση των συγκεκριμένων οικοδομικών αδειών δεν είναι νόμιμη. Από εκείνην τη συνεδρίαση πέρασαν τρεις μήνες.

Πριν από παραπάνω από περίπου δύο μήνες, δημοτικός σύμβουλος ζήτησε εγγράφως απάντηση γιατί δεν έχει δοθεί ακόμη το εντέλλεσθαι. Ο δήμαρχος δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει σε κανέναν τη στάση του. Έβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφίσει την εισήγησή του για το καλό των δημοτών (!) και τώρα ξεχνώντας το καλό των δημοτών ούτε υπογράφει το εντέλλεσθαι ούτε μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει τη συμπεριφορά του.

Πραγματικά ποιος νομίζει ότι είναι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και επιδεικνύει τέτοια συμπεριφορά; Μέχρι τώρα με τέτοια αλαζονεία δεν έχει φερθεί κανένας δήμαρχος. Ο νυν δήμαρχος φέρεται με περισσή αλαζονεία διαθέτοντας μόνο το 1/3 των δημοτικών συμβούλων. Αλαζονεία εις το άπειρο δηλαδή!

Δημ. Θ.

Ξεχάστηκαν από τον δήμαρχο οι ποινικές ευθύνες για τη μη έκδοση οικοδομικών αδειών;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ