Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜεγάλα δώρα έφερε πρόωρα ο Άγιος Βασίλης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Μεγάλα δώρα έφερε πρόωρα ο Άγιος Βασίλης στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο Άγιος Βασίλης έφτασε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πριν από τα Χριστούγεννα και έφερε πρόωρα τα δώρα. Προφανώς έχει να παραδώσει δώρα και αλλού κι έτσι έφτασε στο δήμο μας πρόωρα κι όχι τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς. Ο Άγιος Βασίλης στάθηκε στη μέση της πλατείας Ευόσμου και έβγαλε από το σάκο του ολόκληρο… σιντριβάνι!

«Σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο παραδόθηκε στους πολίτες μετά την ολοκλήρωση  σειράς εργασιών επισκευής, συντήρησης, φωτισμού και πλήρους ανακαίνισης, μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και παραμέλησης, το γνωστό και  εμβληματικό σιντριβάνι – σήμα κατατεθέν- της πλατείας Ευόσμου», έγραψε η ιστοσελίδα του δήμου. Το μόνο που δεν έκανε ήταν να παρουσιάσει το δήμαρχο σαν Άγιο Βασίλειο, γι’ αυτό το κάναμε εμείς.

Αμετροεπές να χαρακτηρίσει κανείς αυτό το δημοσίευμα, υπερβολικό, εκτός τόπου και χρόνου; Όπως και να το χαρακτηρίσει μέσα θα πέσει. Η διοίκηση του δήμου, μέσω της ιστοσελίδας, προσπαθεί με τέτοιους βερμπαλισμούς να καλύψει την ανυπαρξία της. Αυτό όμως που ξέχασε να γράψει ο συντάκτης του δημοσιεύματος είναι ότι η παράδοση του ανακαινισμένου σιντριβανιού έγινε με το δήμο πνιγμένο στη δυσοσμία, στα αιωρούμενα σωματίδια PM10 και στον κορονοϊό. Αυτά μπορεί να μην τα έφερε ο τοπικός Άγιος Βασίλης, αλλά έχει βαρύτατες ευθύνες για την όξυνσή τους.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ