Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑρνητές της δυσοσμίας τα μέλη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Αρνητές της δυσοσμίας τα μέλη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

«Αρνητές της δυσοσμίας κλείνουν τα αυτιά τους στις συνεχείς κραυγές συνανθρώπων μας που φωνάζουν για αντιμετώπιση του προβλήματος. Από παχιά λόγια και συνθήματα άλλο τίποτα!! Είχαν τα μάτια τους όμως ανοικτά, με ήθος και όραμα, να μετρούν τα χρήματα από τις χορηγίες!! Εκεί όλα μύριζαν γαρδένιες!!»

Τα παραπάνω έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης, της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού, και έχει απόλυτο δίκιο. Η επιβάρυνση του περιβάλλοντος στο δήμο μας είναι απίστευτη και η διοίκηση Μανδαλιανού το πιο σημαντικό που έκανε στα δύο πρώτα χρόνια της θητείας της για το περιβάλλον ήταν να προσπαθήσει με κάθε τρόπο και να πάρει μια χορηγία που η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έλεγε να μην την πάρει.

Οι χορηγίες μυρίζουν γαρδένιες και σκεπάζουν τη δυσοσμία στις μύτες των μελών της διοίκησης. Το ότι μεγάλο μέρος των κατοίκων του δήμου υποφέρουν καθημερινά από τη δυσοσμία, δείχνει να μη νοιάζει καθόλου τη διοίκηση του δήμου. Εκείνη πήρε τη χορηγία και ο δήμαρχος την υπερασπίζεται σαν να πρόκειται για τον υπέρ πάντων αγώνα.

Κιμ. Ο.

Αρνητές της πραγματικότητας της πανδημίας οι της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ