Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜήπως μειώθηκαν και τα περιστατικά βήχα που οφείλονται σε αλλεργίες εξαιτίας της...

Μήπως μειώθηκαν και τα περιστατικά βήχα που οφείλονται σε αλλεργίες εξαιτίας της δυσοσμίας;

Τις τελευταίες ημέρες η δυσοσμία στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και προπαντός στη Δημοτική Ενότητα του Κορδελιού δίνει και παίρνει, ο δήμαρχος και η διοίκησή του αγρόν αγοράζουν, αφού η μόνιμη επωδός τους είναι ότι η αντιπολίτευση δεν ψήφισε να γίνουν μετρήσεις από το ΠΑΚΟΕ για να εξακριβωθεί εάν μειώθηκε η δυσοσμία, και αναρωτιόμαστε μήπως το ΠΑΚΟΕ πρέπει να κάνει και μία έρευνα εάν πλέον τα περισσότερα περιστατικά βήχα και μπουκώματος στο δήμο οφείλονται σε ιώσεις και όχι σε αλλεργίες.

Θυμίζουμε στους αναγνώστες ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, όταν εξελέγη και πριν αναλάβει καθήκοντα, είχε δηλώσει στην «Αγκίδα» ότι από τα περιστατικά βήχα και μπουκώματος που βλέπει στο ιατρείο του τα τελευταία οκτώ χρόνια, 60% οφείλονται σε αλλεργίες και 40% οφείλονται σε ιώσεις ή χρόνια νοσήματα που παροξύνονται. Αυτή ήταν τότε η απάντηση του δημάρχου στην ερώτηση εάν η δυσοσμία προκαλεί ή δεν προκαλεί βλάβη στην υγεία των κατοίκων του δήμου, αλλά από τότε φαίνεται να κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ