Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΕΥΓΕΙ... ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...

ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΕΥΓΕΙ… ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!!

ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΕΥΓΕΙ…
ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!!
Η χρονιά που σε λίγα εικοσιτετράωρα μας αποχαιρετά αφήνει πίσω της πολλές πικρές στιγμές για το σύνολο της κοινωνίας μας και ελάχιστα καλές που θα θυμόμαστε στο μέλλον. Οι ανθρώπινες απώλειες ήταν μεγάλες. Η κρίση της πανδημίας δεν υποχώρησε και η αντιμετώπιση της έγινε ακόμη πιο δύσκολη από την στιγμή που κάποιοι επέλεξαν, αντί να συνταχθούν με την επιστημονική πλευρά και γνώση, να ταυτιστούν με τους αρνητές και τους ανεμβολίαστους για εφήμερα κέρδη, με αυτούς που επέδειξαν πρωτόγνωρες “γνώσεις” σε ιατρικά ζητήματα χρησιμοποιώντας και θρησκοληπτικές ασάφειες αλλά ήδη απαντήθηκαν με επιχειρήματα.
Ταυτόχρονα η οικονομία δεν ανέκαμψε, έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την χώρα, χάθηκαν ακόμη περισσότερες χιλιάδες θέσεις εργασίας. Στον ιστορικό δήμο μας Κορδελιού-Ευόσμου με υπερηφάνεια και πολύ κόπο, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι έδωσαν άνισο αγώνα, είτε σε καθεστώς lockdown, είτε σε περιόδους οικονομικής δυσπραγίας, να κρατήσουν τα επαγγέλματα τους με τους συμπολίτες μας, παρά τις δυσκολίες, να στηρίζουν τις προσπάθειες τους.
Μεγάλοι Αρνητές της πραγματικότητας ήταν η δημοτική αρχή της “Νέας Πνοής” και οι συμπράττοντες της, που χωρίς μάσκα έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο:
> Αρνητές σε προτάσεις και ιδέες σύσσωμης της αντιπολίτευσης, δεν στήριξαν οικονομικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις και δεν δέχθηκαν να τους απαλλάξουν πλήρως από δημοτικά τέλη όσο διαρκεί η πανδημία. Αγωνίζονται μόνο για εισπράξεις!! Είναι απλά τραγικοί!!
> Αρνητές σε μεγάλα έργα, δεν πέτυχαν τίποτε με την κεντρική εξουσία και δεν έφεραν κανένα μεγάλο έργο, την ώρα που άλλοι δήμοι πέτυχαν για τους πολίτες τους τα καλύτερα. Δεν μπήκαν στον κόπο να ενημερώσουν κανένα, κλείνουν τις πόρτες σε δίκαια αιτήματα εργαζομένων με διαρκείς απαξιώσεις!! Απλά ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα γυρνώντας μόνο με τα σουβενίρ από τις βόλτες τους και τις φωτογραφίες για ενθύμιο!! Στο Facebook παίρνουν Όσκαρ!!
> Αρνητές της πραγματικότητας της πανδημίας έπεσαν έξω σε κάθε πρόβλεψη. Το μόνο κύμα που αντιμετώπισαν ήταν των καλοκαιρινών τους διακοπών!! Άνθρωποι και υπηρεσίες βρέθηκαν στην δίνη του ιού, αφού καμπάνιες ενημέρωσης και εκστρατείες αντιμετώπισης έγιναν μόνο για το θεαθήναι μην τυχόν και χαλάσουν τις καρδιές των άλλων αρνητών. Ανεμβολίαστα στελέχη τους για πολύ καιρό (ίσως και σήμερα) έπαιζαν σε διπλό ταμπλό με την υγεία των συνανθρώπων μας!!
> Αρνητές της δυσοσμίας κλείνουν τα αυτιά τους στις συνεχείς κραυγές συνανθρώπων μας που φωνάζουν για αντιμετώπιση του προβλήματος. Από παχιά λόγια και συνθήματα άλλο τίποτα!! Είχαν τα μάτια τους όμως ανοικτά, με ήθος και όραμα, να μετρούν τα χρήματα από τις χορηγίες!! Εκεί όλα μύριζαν γαρδένιες!!
>Αρνητές της δημοτικής μας περιουσίας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αγωνίστηκαν ηρωικά μέχρι την πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ να μην διεκδικήσει ο δήμος μας το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθεριου Κορδελιού (ΘΕΠΑΝ) που κάποιοι το αναγνώρισαν ως εκκλησιαστική περιουσία, θέλοντας μάλιστα να πληρώσουν και ενοίκιο!! “Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου” όμως και οι χουβαρντάδες της “Νέας Πνοής” ζουν μία άλλη πραγματικότητα τώρα με τα έγγραφα που δεν αναζήτησαν και αποδεικνύουν ότι ανήκει στον δήμο μας.
Αυτά και πολλά άλλα βιώσαμε από τους Αρνητές της διοίκησης. Αυτονόητα έργα και δράσεις τα παρουσίασαν ως επιτεύγματα και έκαναν την μετριότητα επιστήμη. Πολιτικοί Θεατρίνοι στην πραγματικότητα, δεν τολμούν να κάνουν μία συνεδρίαση απολογισμού.
Η νέα χρονιά όμως που φέρνει μαζί της το μήνυμα το Ελπίδας και της Ανανέωσης, το Ξεκίνημα μίας Νέας Αρχής, δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανένα που δεν κάνει τα καλύτερα για τον δήμο μας, που δεν φροντίζει οι ζωές των συμπολιτών μας να μεγαλουργούν μέσα σε συνθήκες αξιοπρέπειας και περηφάνιας!!
Φίλες και φίλοι του ιστορικού δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπιτικό, όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για το καλύτερο και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!! Καλή Χρονιά με υγεία και ευλογία!! Ευτυχισμένο το 2022!!
Δημοσίευση στη σελίδα της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ