Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΧριστουγεννιάτικα κάλαντα «πλημμύρισαν» το Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα «πλημμύρισαν» το Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες «πλημμύρισαν» την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, το δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, όπου μέσα σε ατμόσφαιρα γιορτής ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και μέλη της διοίκησης του Δήμου καλωσόρισαν τους καλαντιστές, ανταλλάσσοντας ευχές για τα Χριστούγεννα. “Σας εύχομαι από καρδιάς υγεία και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή” ευχήθηκε σε όλους ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εκφράζοντας την ελπίδα “Η γέννηση του Χριστού να γεμίσει τις καρδιές όλων με αγάπη, αλληλεγγύη και ελπίδα”.

Τα πρώτα κάλαντα τα άκουσε ο Δήμαρχος από τους μαθητές του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Ευόσμου που έψαλαν τα κάλαντα συνοδεία μουσικών οργάνων, σκορπίζοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων σε όλο το κτίριο, ενώ ακολούθησε η καλλίφωνη χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα παράδοσης με τα κάλαντα της Μικράς Ασίας. Μελομακάρονα και γλυκίσματα ήταν τα κεράσματα που προσφέρθηκαν, ενώ οι ευχές για “Ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές” συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό, με την ελπίδα όλων ότι σύντομα η ανθρωπότητα θα απαλλαγεί από τον εφιάλτη της πανδημίας.

Στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, μαζί με τον Δήμαρχο τους καλαντιστές υποδέχτηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Γιώργος Σταυρίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Κυριακίδης και η Τοπική Σύμβουλος Μαρία Μάλλιου.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ