Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑρνητής των ελέγχων πιστοποιητικών covid-19 καταντάει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Αρνητής των ελέγχων πιστοποιητικών covid-19 καταντάει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Αρνητής των ελέγχων πιστοποιητικών covid-19 έχει καταντήσει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου αφού για ακόμα μια μέρα υπάρχουν δημοτικές υπηρεσίες στις οποίες δεν γίνεται κανένας έλεγχος και ισχύει το «μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε»! Το ίδιο συνέβαινε και χθες, αλλά φαίνεται πως της διοίκησης του δήμου δεν της καίγεται καρφί.

Έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι είδαμε στον ύπνο μας την Κοινή Υπουργική Απόφαση που καθιστά αυτούς τους ελέγχους υποχρεωτικούς. Δεν φτάνει που η διοίκηση του δήμου δεν προχωρά σε καμπάνια για τους εμβολιασμούς, αλλά ολιγωρεί και σε όσα υποχρεωτικά πρέπει να κάνει για να προστατέψει τη δημόσια υγεία.

Προφανώς κάποιος πρέπει να ενημερώσει το δήμαρχο και τα μέλη της διοίκησής του πως κανέναν δεν νοιάζουν τα εσωτερικά προβλήματα της παράταξής τους τα οποία εξωτερικεύονται στο θέμα του ελέγχου των πιστοποιητικών covid-19. Θα ήταν για πολλά γέλια τέτοιες συμπεριφορές εάν καθημερινά δεν ζούσαμε τις εκατόμβες νεκρών από τον κορονοϊό και αν οι επιστήμονες δεν προειδοποιούσαν ότι έρχονται χειρότερα.

Ας συνέλθουν τα μέλη της διοίκησης του δήμου και ας κάνουν τουλάχιστον τα απολύτως απαραίτητα και υποχρεωτικά για τον περιορισμό της πανδημίας.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ