Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κοντά στα παιδιά των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών...

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κοντά στα παιδιά των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών

Προπαραμονή Χριστουγέννων και τα παιδιά και οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό, σε μια γιορτινή επίσκεψη γεμάτη χαμόγελα, ευχές και πολλή αγάπη.
Ο Δήμαρχος, σε ένα εορταστικό οδοιπορικό σε όλες τις δομές παιδικής και βρεφικής φύλαξης του Δήμου μας, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους μικρούς μας φίλους, να τους προσφέρει δώρα, να τραγουδήσει και να παίξει μαζί τους και να ανταλλάξει ευχές με τα παιδιά, τους παιδαγωγούς και τους εργαζόμενους.
Οι μικροί μας οικοδεσπότες υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο με το πιο ζεστό τους χαμόγελο, του προσέφεραν ως δώρο τις χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους αλλά και γιορτινά γλυκίσματα, ενώ  με τις μελωδικές τους φωνές του έψαλαν τα κάλαντα, “πλημμυρίζοντας” το χώρο με χαρά και ενθουσιασμό.
“Σήμερα είχα την ξεχωριστή χαρά να συναντήσω τους πρωταγωνιστές των εορτών, τα μικρά μας παιδιά, να επισκεφτώ τους φιλόξενους βρεφονηπιακούς και παιδικούς μας σταθμούς και να μοιραστώ μοναδικές στιγμές σε μια συγκινητική εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη από συναισθήματα ανιδιοτελούς αγάπης “ τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και πρόσθεσε: “Μέσα από τα μάτια των παιδιών ξεπηδά η ελπίδα και η αισιοδοξία, από την οποία αντλούμε τη δύναμη ώστε να διευρύνουμε το έργο μας, συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις σε ένα καλύτερο περιβάλλον μάθησης και δημιουργίας που θα αγκαλιάσει με αγάπη, στοργή και φροντίδα τα παιδιά μας. Εύχομαι σε όλους τους εργαζόμενους των παιδικών και βρεφονηπιακών μας σταθμών, στα παιδιά και στις οικογένειές τους καλές γιορτές με υγεία, ελπίδα και πολλά παιδικά χαμόγελα σε κάθε σπίτι” κατέληξε ο κ. Μανδαλιανός.
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ