Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜία ανάσα από τον ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Κώστας Σωτηράκης

Μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ βρέθηκε ο Κώστας Σωτηράκης

Μία ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου στον ΠΑΟΚ βρέθηκε χθες ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, ο οποίος παρά την ηλικία του είναι μεγάλος ντριμπλαδόρος. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 22ης Δεκεμβρίου 2021 για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (πρώην Κοιμητήρια), ο κύριος Σωτηράκης δεν μίλησε για δίκρανα και τσουγκράνες όπως έκανε τον Ιανουάριο του 2021. Χθες ο κύριος Σωτηράκης, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο είχε καταλήξει ότι θα αποφασίσει να ζητήσει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ από τη Διεύθυνση Γεωργίας, παρενέβη στη συζήτηση και ζήτησε την αναβολή του θέματος προκειμένου ο δήμος να ρωτήσει τη Διεύθυνση Γεωργίας αν υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ και ανάλογα με την απάντηση να γίνουν ενέργειες.

Στην αντίδραση του Δημοτικού Συμβούλου Λεωνίδα Ναθαναηλίδη, που ήταν και ο εισηγητής του θέματος του ΘΕΠΑΝ, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας αφού η απάντηση της Διεύθυνσης Γεωργίας στην ερώτηση που έκανε ο ίδιος ήταν αυτή, ο Κώστας Σωτηράκης βρήκε άξιο συμπαραστάτη τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Ρούμελη, ο οποίος μάλλον ζήλεψε τη δόξα του κυρίου Σωτηράκη και θέλησε κι αυτός να υπογράψει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ. Άρχισε λοιπόν τις ντρίπλες και ο Γιώργος Ρούμελης λέγοντας πως η απάντηση της Διεύθυνσης Γεωργίας δεν λέει αυτό που ισχυρίζεται ο κύριος Ναθαναηλίδης και κάλεσε το δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης να διαβάσει το έγγραφο.

Στην ανάγνωση του εγγράφου ο κύριος Ρούμελης πανηγύρισε πως είχε δίκιο σε αντίθεση με τον κύριο Ναθαναηλίδη ο οποίος έλεγε πως εκείνος είχε δίκιο. Όμως δεν μας χρειαζόταν ούτε η ερμηνεία του κυρίου Ρούμελη ούτε η ερμηνεία του κυρίου Ναθαναηλίδη. Για τέτοια έγγραφα έχουν άποψη οι δικηγόροι και όποιον δικηγόρο και να ρωτήσεις θα σου πει ότι είχε δίκιο ο κύριος Ναθαναηλίδης. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν παρών ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Χατζηβρέττας, όμως ο νυν πρόεδρος δεν έκανε τον κόπο να τον ρωτήσει, ίσως γιατί γνώριζε την απάντηση.

Στις περίτεχνες ντρίπλες των κυρίων Σωτηράκη και Ρούμελη προκειμένου να οδηγήσουν στην αναβολή λήψης απόφασης για το ΘΕΠΑΝ, δέχτηκαν ένα καθοριστικό τάκλιν από τον κύριο Ναθαναηλίδη, ο οποίος επικαλέστηκε παλιότερο έγγραφο του δήμου Ελευθερίου Κορδελιού προς τη Διεύθυνσης Γεωργίας και την απάντηση της Διεύθυνσης η οποία έλεγε ακριβώς αυτό που ισχυριζόταν ο κύριος Ναθαναηλίδης, ότι δηλαδή το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Αυτά τα έγγραφα ο κύριος Ναθαναηλίδης τα ανέφερε και στην εισήγησή του. Δεν τα ξέχασαν οι κύριοι Σωτηράκης και Ρούμελης. Απλά με τις ντρίπλες τους προσπάθησαν να τα ξεχάσει ο Ναθαναηλίδης και οι υπόλοιποι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι. Τελικά δεν τα ξέχασαν.

Ακούγεται πως συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ τελικά θα υπογράψει ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ