Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο δικαίωμα των δημοτών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να γνωρίζουν

Το δικαίωμα των δημοτών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να γνωρίζουν

Οι κάτοικοι και οι δημότες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τα αποτελέσματα της επίσκεψης του δημάρχου και στελεχών της διοίκησής του στην Αθήνα για επαφές με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες. Έφερε η διοίκηση κάτι από την Αθήνα ή γύρισε με άδεια χέρια;

Ενάμιση περίπου μήνα μετά από εκείνην την επίσκεψη και ενώ έχουν μεσολαβήσει 5 συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, η διοίκηση δεν έχει πει ούτε κουβέντα. Σε δύο μάλιστα από αυτές τις συνεδριάσεις ο δήμαρχος αποχώρησε, την πρώτη φορά ενώ συζητούνταν τα ανταποδοτικά τέλη χωρίς να πει το λόγο της αποχώρησής του και τη δεύτερη φορά ενώ συζητιόταν το θέμα του ΘΕΠΑΝ επειδή στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» γινόταν εκδήλωση.

Άλλα σχόλια περιττεύουν. Στο διάστημα που ακολούθησε της επισκέψεως στην Αθήνα, διαβάσαμε συνεντεύξεις και δηλώσεις του δημάρχου για το ρόλο του στη θεατρική παράσταση «Η Επίσκεψη της γηραιάς Κυρίας», για την μουσική εκδήλωση στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», αλλά δεν διαβάσαμε ούτε κουβέντα για τα αποτελέσματα των συναντήσεων των μελών της διοίκησης του δήμου με κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ