Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟποιαδήποτε άλλη ψήφος πέραν της δικαστικής διεκδίκησης του ΘΕΠΑΝ...

Οποιαδήποτε άλλη ψήφος πέραν της δικαστικής διεκδίκησης του ΘΕΠΑΝ…

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου με θέμα τη δικαστική διεκδίκηση από το Δήμο της ιδιοκτησίας του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (πρώην κοιμητήρια Ελευθερίου Κορδελιού). Μετά και από τα νέα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας τα οποία αποδεικνύουν ότι αυτό ανήκει στο δήμο, οποιαδήποτε άλλη ψήφος πέραν της υπερψήφισης της δικαστικής διεκδίκησης του ΘΕΠΑΝ αποτελεί σκάνδαλο.

Η υπεράσπιση της περιουσίας του δήμου δεν μπορεί να γίνεται κατά τη συνείδηση του καθενός. Η υπεράσπιση της περιουσίας του δήμου είναι υποχρέωση όλων των δημοτικών συμβούλων και του δημάρχου. Το να μην υπερψηφίσει κάποιος τη δικαστική διεκδίκηση του ΘΕΠΑΝ, ενώ έχει βρεθεί ακόμα και ο τίτλος ιδιοκτησίας του τον οποίο μόνο ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου μπορεί να πάρει, θα είναι σκάνδαλο των σκανδάλων, θα είναι η αποκορύφωση των απαράδεκτων έως τώρα χειρισμών του θέματος από πλευράς του δήμου.

Πέραν όμως των παραπάνω, οποιαδήποτε άλλη ψήφος πέραν της υπερψήφισης της δικαστικής διεκδίκησης του ΘΕΠΑΝ θα δείξει ότι η μέχρι τώρα στάση όσων υπερψήφιζαν την απεμπόληση των δικαιωμάτων του δήμου επί του ΘΕΠΑΝ δεν οφειλόταν στην έλλειψη εγγράφων που αποδεικνύουν το αντίθετο, αλλά στη βούληση να ψηφίσουν με αυτόν τον τρόπο παρά το γεγονός ότι με βάση την απλή λογική ήταν φως φανάρι πως το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο ακόμα κι αν δεν βρίσκονταν άλλα έγγραφα.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ