Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στηρίζει το έργο των Σχολικών Τροχονόμων

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου στηρίζει το έργο των Σχολικών Τροχονόμων

Με στόχο την ενίσχυση του πολύτιμου έργου που επιτελούν οι σχολικοί τροχονόμοι στα σχολεία  του Δήμου μας, ένα έργο διαρκούς φροντίδας και μέριμνας για τη διασφάλιση της ομαλής προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών από τις σχολικές μονάδες, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής προέβη στην ανανέωση του εξοπλισμού, προμηθεύοντας για πρώτη φόρα τους 37 σχολικούς τροχονόμους  με  φθορίζοντα αντανακλαστικά μπουφάν ασφαλείας.
            Κατά την τελετή παράδοσης του εξοπλισμού, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο Αντιδήμαρχος  Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Σταυρίδης ευχαρίστησαν τους σχολικούς τροχονόμους για την πολύτιμη συνδρομή τους στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων, ενώ αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

            Εστιάζοντας στο δύσκολο και καίριο ρόλο που διαδραματίζουν οι σχολικοί τροχονόμοι, ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου τόνισε πως ο θεσμός έρχεται να θωρακίσει τα σχολεία του δήμου μας, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια της μαθητικής κοινότητας. “Στόχος μας είναι να ενισχύουμε το έργο σας και να συμβάλουμε με κάθε τρόπο προκειμένου αυτό το έργο να επιτυγχάνεται απρόσκοπτα, εξασφαλίζοντας όλα τα μέσα προκειμένου να είμαστε αποτελεσματικοί στην κοινή μας προσπάθεια για την προστασία των μαθητών μας” επισήμανε ο κ. Μανδαλιανός.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ