Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

Το 20ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

Την ευκαιρία να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα, τις απορίες και τους προβληματισμούς τους στον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό και στον Αντιδήμαρχο Παιδείας  – Δια Βίου Μάθησης Γιώργο Σταυρίδη σχετικά με τη λειτουργία του Δήμου, είχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος αποδεχόμενοι την πρόσκληση του διευθυντή του σχολείου Άρη Πατεράκη, συνάντησαν στη σχολική αίθουσα τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης, στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής, ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν και τα παιδιά της Β’ και της Γ’ τάξης.

Μέσα σε κλίμα γόνιμου διαλόγου, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν τις δικές τους ερωτήσεις και να ενημερωθούν για  μια σειρά από ενδιαφέροντα ζητήματα που αφορούν στην πόλη μας  από τον ίδιο το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, σε μια εποικοδομητική συζήτηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά για τη συνάντηση με τους μαθητές του 20ου Δημοτικού Σχολείου, μοιράστηκε στιγμές από τα δικά του μαθητικά χρόνια και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν, ενώ ευχαρίστησε τον Διευθυντή του σχολείου κ. Πατεράκη για την τιμητική αυτή πρόσκληση, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στα παιδιά, αφουγκραζόμενος τον παλμό και τη δυναμική τους.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας  – Δια Βίου Μάθησης  Γιώργος Σταυρίδης δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους μαθητές, τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς  του σχολείου για τις όμορφες και πρωτοπόρες δράσεις και πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν, τονίζοντας πως ο Δήμος μας είναι περήφανος για το μαθητικό του δυναμικό και τη νέα γενιά του τόπου.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος, αλλά και με τη δέσμευση ότι ο δίαυλος επικοινωνίας της δημοτικής αρχής με τη μαθητική κοινότητα του δήμου θα παραμείνει ζωντανός και διαρκής.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ